Sony: 2012-es Blu-ray lejátszók 4K-ra skálázó csúcsmodellel

1. Oldal

A Sony négy új Blu-ray 3D lejátszót jelentett be a CES 2012 alkalmából, amelyek közül a csúcsmodell BDP-S790 képes a HD tartalmakat felskálázni a Digital Cinema 4K felbontásra.

A Sony új Blu-ray 3D lejátszói biztosítják, hogy a kép élesebb és tisztább legyen akár Blu-ray Disc vagy DVD filmet akár internetes videót játszunk le.

Sony_BDP-S390.jpg
Már a stílusos és kompakt (csupán 320 mm széles) alapmodell BDP-S390 is képes netes szórakoztató tartalmakhoz hozzáférni például YouTube videó megosztóról beépített Wi-Fi kapcsolatán keresztül, és további online lehetőségeket biztosítanak a letölthető alkalmazások.

Sony_BDP-S590.jpg
A BDP-S490 a 2D és 3D filmek teljes HD felbontásban élvezhetőek akár szabványfelbontású DVD-ről is. A Sony Entertainment Network tartalomszolgáltatás révén filmek, után játszott TV műsorok és zenék bitfolyamai is lejátszhatóak a készülékkel, ami DLNA kapcsolattal PC-n vagy médiaszerveren tárolt kép, hang és videó fájlokat is elérhet. A BDP-S590 még tisztább, élesebb Full HD 3D képet ígér, beépített Wi-Fi kapcsolaton át az online szórakoztatás világából is, és okostelefonról is vezérelhető.

Sony_BDP-S790.jpg
A BDP-S790 még tovább javítja a képet a „Super Bit Mapping” technológiával, és például a Sony VPL-VW1000ES 4K házi-mozi vetítőjéhez illeszkedve felskálázza a Full HD képet annak több mint négyszeresére, azaz Digital Cinema 4K 4096 x 2160 pixel felbontására. A BDP-S790 opcionális kiegészítő kamerával Skype netes videó telefonálásra is alkalmas.

Az 2012-es Sony Blu-ray 3D lejátszók már tavasz végén nyár elején kaphatóak lesznek.

Kapcsolódó linkek:

Sony: itt az új képernyő generáció a Crystal LED Display
4K videoformátum, de melyik?
Sony BDP-S185: az elérhető áru Blu-ray lejátszó
Sony VPL-VW1000ES: a világelső 4K házi-mozi vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .