Loewe: létrejött a megállapodás az új befektetővel

1. Oldal

Vége a Loewe pénzügyi nehézségeinek és egy befektetői csoporttal kötött megállapodás révén biztosnak tűnik a márka jövője, a foglalkoztatottak háromnegyedének munkahelye és rövidesen megkezdi működését a „Loewe GmbH”.


Most már biztosan megszabadul pénzügyi gondjaitól a korábban csődhelyzete került Loewe, mely kínai stratégiai partnerrel és német befektetőkkel készül megújulni.

Loewe_ Connect_ID.jpg
A Loewe igazgatótanácsa megállapodott egy német családi tulajdonban lévő cégek és a korábbi Apple és Bang & Olufsen vezetőiből álló befektetői csoporttal a Loewe AG fő eszközeinek felvásárlásáról. Ezzel a Loewe márka jövője német tulajdonosok által biztosított.

A jövőben „Loewe GmbH” néven működik majd a cég. A vevők koncepciója, hogy megmaradjon a kronachi telephely. A felek megállapodtak abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra a vételárat. A tevékenységek átadására 2014. január 31-én kerül sor. A megállapodás részeként a foglalkoztatottak többsége is megtarthatja munkáját, és van rá esély, hogy a befektetők később átveszik a gyártást Kronachban.

Kapcsolódó linkek:

Loewe Connect ID: a megújult Smart TV
Loewe: új befektetővel folytatódik az átalakítás
Loewe Art: a márka új kedvezőbb áru TV-je
Loewe Reference ID: megújul a csúcs TV
Loewe: a Hisense a kínai partner
Loewe: csődvédelmet kért a német prémium TV gyártó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .