Sony: holnaptól már nálunk is kapható a PlayStation 3

1. Oldal

Pénteken 0:00 órától már megkapható a Blu-ray lemezek lejátszására is alkalmas Sony PlayStation 3 (PS3) játékkonzol.
Az idehaza 164.990 Ft-os áron (Európában 599 euró javasolt áron) kínált Sony PlayStation 3 (PS3)-ra már hetekkel ezelőtt előjegyzéseket vettek fel a hazai márkakereskedők is, s akik ezt megtették, azok éjfél után már meg is kaphatják a játékkonzolt.

Sony_PS3_3.JPG
Arról nincs információnk, hogy a Blu-ray lemezek eladását fellendítendő az USA-ban bevett gyakorlathoz hasonlóan a hazai PS3 vásárlók is kapnak-e valamilyen kedvezményes lehetőséget első Blu-ray lemezeik megvásárlásához, de az biztos, hogy az első 500 000 PS3 vásárló, aki regisztrálja magát a konzol hivatalos weboldalán, ajándékba megkapja a Casino Royale című James Bond film Blu-ray lemezes változatát.

Szeretném, ha portálunk olvasói közül a PS3 tulajdonosok fórumunkon beszámolnának tapasztalataikról a Blu-ray lemezek lejátszásával kapcsolatban. Ehhez nem is kell mást tenniük, mint regisztrálniuk magukat és a cikk alatti hozzászólások linkre kattintaniuk.

Kapcsolódó linkek:

A CeBIT-en is zajlik a Blu-ray kontra HD DVD csata
Az európai PlayStation 3 kevesebb régi játékot tud majd lejátszani
Sony PS3: március 23-tól Európában is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .