Sony: két vevő az összes európai 4K Ultra HD TV-ben

1. Oldal

Hogy egy tévécsatorna műsorát felvehessük, miközben egy másikat nézünk a TV készüléknek két vevővel (tuner) kell rendelkeznie, s ezt kínálja majd az összes 2015-ös Sony 4K Ultra HD TV, ami az európai piacra kerül.

A Sony 2015-ben hat új 4K Ultra HD TV széria készülékeivel lép piacra Európában, melyek közül a legolcsóbb az X83C, a csúcsmodell pedig az X94C sorozatba tartozó KD-75X9405C. A Sony ívben hajlított képernyőjű S85C sorozatú TV-ket, és az X85C, X90C valamint az X93C szériákban további síkpaneles modelleket is kínál. Az összes európai 4K Ultra HD TV két vevővel (tuner) rendelkezik, a Full HD modelleknek viszont egyike sem.

Sony_X900C_BRAVIA_TV.JPG
A felvételi lehetőség használatához egy USB-s merevlemezes meghajtót kell csatlakoztatni TV-khez. A felvételi funkció integráns része az Android TV interfésznek, így könnyen áttekinthetőek a felvételek. A két vevő lehetővé teszi az élő TV adás megtekintésének szüneteltetését is, és természetesen programozható az elkövetkező tévéműsorok rögzítése.

Ha a TV adás kódolt, akkor a szolgáltató kódkártyáját egy CI modulba kell behelyezni. CI port viszont csak egy van a Sony TV-ken.

Sony_BRAVIA_4K_Ultra_HD_TV_2015.jpg
Kapcsolódó linkek:

Sony: eladó a TV és a mobil üzletág?
Sony: új 4K Ultra HD BRAVIA LCD TV-k Android TV-vel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .