Toshiba: U sorozatú Ultra HD TV az IFA 2014 kiállításon

1. Oldal

A Toshiba Europe GmbH már a 2015. évi megjelenés előtt, az IFA 2014 kiállításon bemutatja új, U sorozatú Ultra HD felbontású TV-i prototípusát MediaGuide Replay funkcióval, CEVO Picture technológiával és HEVC (H.265) dekódolással.

A Toshiba 2015-ben Európában piacra kerülő új U sorozatú Ultra HD felbontású TV-inek prototípusa a berlini IFA 2014 kiállítás 21a standján kerül bemutatásra.

Toshiba_U_Sorozat_TV.jpg
Az U sorozat készülékei is tudják majd az elsőként a Toshiba L74-es széria készülékeiben megjelent intelligens, személyre szabható, automatikus MediaGuide Replay funkciót, ami a felhasználók tévénézési szokásai alapján, ízlésüknek megfelelően ajánl műsorokat. A funkciót az új modellekben számos innovatív eljárással bővítik. Az új MediaGuide Replay a továbbfejlesztett kényelmi funkciók mellett a TV és az ahhoz csatlakozó eszköz – például táblagép – együttes használata során növeli a felhasználói élményt.

A Toshiba Ultra HD TV-k lelke a cég CEVO Picture képfeldolgozó technológiája, mely a továbbfejlesztett panel megvilágítási rendszerrel együtt lélegzetelállító képminőséget ígér. A CEVO Picture technológia a videók tömörítése során elveszett képinformációk helyreállítására is képes, az új LED-ek szélesebb színskálájuk révén pedig gazdagsága színvisszaadást biztosítanak.

A U sorozatú TV-k dekódolják a HEVC (H.265) eljárással tömörített tartalmakat, így a készülékek alkalmasak az ilyeneket kínáló internetes szolgáltatások, valamint USB meghajtón vagy SD-kártyán tárolt, 4K/60p formátumú videók megtekintésére is.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Toshiba U sorozatú Ultra HD TV-k 2015-ben mikor kerülnek forgalomba és milyen árakon.

Kapcsolódó linkek:

Toshiba L54/L74: új belépő és középkategóriás okos TV szériák
Toshiba L3: az új kedvező áru okostévé
Toshiba L5: új 3D LED LCD TV-k kedvező áron

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .