Új Albacomp Activa LCD TV-k

1. Oldal

A székesfehérvári informatikai vállalat továbbra is szereplője kíván maradni, az utóbbi időben éles árverseny jellemezte hazai LCD TV piacnak. Új LCD modelljeik már egy másik gyártópartnertől származnak.
Az Albacomp Activa márkanév alatt forgalmazott LCD TV-k idén tavasszal kerültek forgalomba. Bár ezek a modellek még szerepelnek a cég webes értékesíti oldalának kínálatában, de információink szerint a gyártószalagot, ahol készültek leszerelték, s így új modellek lépnek helyükbe.

Albacomp Activa AC-LC32H LCD TV.JPG
A képen látható AC-LC32H típusjelű LCD TV készülékről csak annyi tudható, hogy 81 centis (32 inch) képátlójú LCD paneljének felbontása 1366×768 pixel, maximális felületi fényessége 500 cd/m2, kontrasztaránya 800:1, mely adatok teljesen átlagosnak mondhatóak. A kínálatban szerepel egy műszakilag teljesen azonos, csak kisebb, 66 centis (26 inch) képátlójú modell is. Egyelőre nem tudni a készülékben milyen képfeldolgozó elektronika működik, de forrásunk szerint a készüléknek mások mellett lesz PC és HDMI bemenete is, vagyis HD-ready-nek minősül majd. A Nicam sztereo vételre alkalmas modellek hangja 2×10 Watt teljesítménnyel szólalnak meg, két tuneres kép a képben funkció, 1000 oldalas teletext, és magyar nyelvű menü tartozik még jelenleg ismert tulajdonságai közé.

Az AC-LC32H becsült fogyasztói ára 170.000 Ft körül lehet.

Kapcsolódó linkek:

Albacomp ACTIVA V2321: HD-ready LCD TV
Albacomp ACTIVA V3321: az első magyar LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .