Újabb Csillagok háborúja 3D epizódok a mozikban 2013-ban

1. Oldal

A Star Wars Saga 3D-re konvertált első, Baljós árnyak epizódját februárban mutatták be és most a Lucasfilm bejelentése szerint 2013 őszén egymásután a második és harmadik epizód 3D változata is mozikba kerül.
star_wars_3D.jpg
A terveknek megfelelően februárban hazánkban is bemutatták a mozik az első Csillagok háborúja epizód, a Baljós árnyak3D verzióját, de nagy visszhangot nem váltott ki. Aztán arról szóltak a beszámolók, hogyha megfelelő lesz az első rész fogadtatása, akkor minden évben egy újabb 3D-re konvertált epizód kerül a mozikba.

A „Star Wars Celebration VI” rendezvényen azonban a Lucasfilm Ltd. bejelentette, hogy 2013. szeptember 20-án és október 11-én egymásután a második és a harmadik epizód is megjelenik a mozivásznakon 3D-ben.

Lehet, hogy mindez azt jelenti, hogy a Csillagok háborúja epizódok 3D-re konvertálása gyorsabban zajlik, mint eredetileg tervezték, és talán az eredeti trilógia részeivel is rövidesen elkészülnek az Industrial Light & Magic vizuális effektekért felelős szakemberei. Arról azonban még mindig nem tudni semmit, hogy mikor jelenhetnek meg Blu-ray 3D lemezen is a Csillagok háborúja filmek.Kapcsolódó linkek:

Csillagok háborúja 3D csak egy film erejéig?
Hivatalos a Csillagok háborúja 2012-es 3D megjelenése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .