Vivitek: új vetítő világmárka a hazai piacon

1. Oldal

Új, erős hátterű márka képviselteti magát a képmegjelenítők hazai piacán, a Vivitek, amely termékeinek kizárólagos disztribúcióját az egyik legrégebbi és számos világmárka képviseletét ellátó DNN Professional Graphics Kft.-ra bízta.
Az Európában új márkának számító Vivitek stratégiai partnere Tajvan egyik vezető elektronikai óriáscége, a Delta Electronics. A számítástechnikai teljesítmény menedzsment termékek terén piacvezető Delta Electronics a világ legnagyobb DLP vetítőgyártója is egyben. A vállalat úgynevezett ODM (Original Design Manufacturer) vagyis más cégek részére gyárt maga által tervezett termékeket, amelyek aztán azok saját márkanév alatt hoznak forgalomba. A Delta Electronics napjaink leginnovatívabb képmegjelenítőinek és prezentációs eszközeinek környezettudatos gyártójának tekinti magát, és számos neves DLP vetítőeszköz forgalmazó cég partnere.
VIVITEK_DNN.jpg

A los angelesi főhadiszállású Vivitek Corportion tavaly ősszel a hollandiai Hoofddorpba, helyezte európai központját, ahonnan képmegjelenítőik (prezentációs eszközök, nagy teljesítményű projektorok és digitális kijelzők) értékesítésének marketing és logisztikai tevékenységet irányítják. A termékek egy hivatalos forgalmazói láncon keresztül jutnak el Európa számos országába, így a DNN Professional Graphics Kft. jóvoltából immár Magyarországra is.

„Nagyon örülünk, hogy olyan tapasztalattal és műszaki háttérrel rendelkező céget sikerült megnyerni a Vivitek termékek disztribúciójára, mint a DNN” – mondta James Hsu a Vivitek Corportion európai menedzsere, majd hozzátette: „A DNN sikerei és tevékenysége a magyar piacon feltétlenül erősíteni fogja európai disztribútori hálózatunkat”. Nagy Attila a DNN Professional Graphics Kft. marketing vezetője és társtulajdonosa szerint: „Izgalmas kapcsolatnak tűnik a Vivitek Corportion-el kötött megállapodáss, mert egy olyan szakmai tapasztalattal, gyártói háttérrel rendelkező vállalatot képviselhetünk, amely termékei nemcsak a belépő szegmensben jelentenek versenyképes ajánlatot, hanem az általunk jobban kedvelt nagy bonyolultságú rendszerek területén is”.

A Vivitek logójában, a név fölött megjelenő zöld, esernyőforma a vállalati kultúra jelképe, és a föld természeti kincseinek védelme iránti elkötelezettséget reprezentálja. A „Vivid Color, Vivid Life” szlogen arra utal, hogy a gyár termékeivel igyekszik az élet minden területét színesebbé tenni, legyen szó otthoni, irodai, áruházi, iskolai, nagyvállalati vagy színpadi alkalmazásról.

Korábban már beszámoltunk a világelső LED-es fényforrású 1080p házi-mozi vetítőről a már kereskedelmi forgalomban kapható Vivitek H9080FD4173-ről, ami természetesen idehaza is megvásárolható, 3.500.000 Ft javasolt fogyasztói listaáron.

További információért érdemes felkeresni a DNN Professional Graphics Kft. weboldalát, illetve a sales@dnn.hu email címen, vagy a +361 8888-366 telefonszámon lehet érdeklődni a Vivitek vetítők íránt is.

Kapcsolódó linkek:

Újabb világelső LED fényforrású 1080p házi-mozi vetítő
Az IFA-n ott az első teljes HD felbontású LED-es DLP házi-mozi vetítő
LED-ek a DLP vetítéstechnikában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .