Az IFA-n ott az első teljes HD felbontású LED-es DLP házi-mozi vetítő

1. Oldal

A Delta Electronics a DLP optikai fénymotorok és más vetítési alkalmazások egyik vezető fejlesztője gyártója a berlini IFA-n mutatja be a LED fényforrással működő teljes HD felbontású házi-mozi vetítőt.
A Delta Electronics által kifejlesztett vetítő nagy fény-áteresztőképességű LED optikájával, 1080p felbontásával és széles színtartományával olyan magas képminőséget nyújt, amivel a fényforrásként lámpát alkalmazó vetítők nem versenyezhetnek. A teljesen újszerű házi-mozi élményen kívül az is igen hasznos, hogy a felhasználó mentesül a lámpacserétől, mivel a LED fényforrás modul élettartamát normál használat során 20.000 óra fölöttire becslik.

Delta_LED-DLP.jpg
A Texas Instruments-el, a Luminus Devices-al és más fontos beszállítókkal ápolt közeli kapcsolatai, valamint a DLP technológiában szerzett tapasztalatai révén a Delta Electronics már korán felismerte a PhlatLight LED-ekben rejlő lehetőségeket és a LED-es vetítők értékeit, és igyekezett a terméket a fogyasztók számára elérhetővé tenni.

A fejlesztő cég illetékes igazgatója Jeff Fu nyilatkozatában a vetítő képminőségét dicséri, és hisz benne, hogy „LED projektor korszaka elérkezett”. Majd hozzá tette: „A LED megvilágítási rendszer kiváltja a hagyományos vetítők lámpáját, a színkerekét és fényredőnyét. Ami kritikus, hogy precíz és összetett vezérlési algoritmusra van szükség a LED DMD-vel való együttműködéséhez, hogy magas minőséget kapjunk. Az áttörést jelentő fejlesztéseket nemrég értünk el, melyek lehetővé tették számunkra a termék piacra hozását. Ez a LED vetítő nemcsak egy új termék, valóban új horizontot nyit a projektoripar számára.”

Kapcsolódó linkek:

DLP: az első lámpa-mentes házi-mozi vetítőket 2008 végére ígérik
Házi-mozi vetítő koncepciók lézeres és LED-es megvilágítással
LED-ek a DLP vetítéstechnikában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .