Western Digital WD TV: a 2. verzió hálózati kapcsolattal?

1. Oldal

A Western Digital készül népszerű WD TV médialejátszója megújítására, s a cég szóvivője szerint az új modell valószínűleg merevlemez nélkül, de Ethernet csatlakozással és DLNA kompatibilitással jelenik majd meg.
A népszerű Western Digital WD TV médialejátszó újabb verziójáról Juliet Ohuaregbe a cég szóvivője nyilatkozott a Home Cinema Choice magazinnak egy londoni eseményen. Az Ethernet csatlakozás és a DLNA kompatibilitás kapcsán a szóvivő elmondta: „Nagy a közvetlenül PC-ről történő „streaming média” iránti érdeklődés. Vizsgáljuk a wi-fi hozzáadását, de ez emelheti a költségeket. Az Ethernet lehet a legjobb hálózati megoldás a WD TV-nek.

WDTV.jpg
A többi funkció valószínűleg marad ugyanaz, amit a WD TV kínál. Az új modell is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szinte minden video fájlformátumot lejátszhassanak TV-jükön (köztük a nagyfelbontású MKV-ket is) egy csatlakoztatott USB memóriakulcsról (Pen Drive), vagy egy USB-s merevlemezről. A WD TV HDMI-n keresztül csatlakozik a TV-hez és 1080p-re is képes felkonvertálni. A 2. változat várhatóan ősszel mutatkozik be.

Kapcsolódó linkek:

Western Digital WD TV: rövidesen új firmware frissítés
Western Digital WD TV: egy ügyes kis médialejátszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .