Western Digital WD TV: rövidesen új firmware frissítés

1. Oldal

A Western Digital WD TV az új, 1.02-es verziójú rendszerszoftverrel új menümegjelenést és javított médialejátszást kínál, valamint további felirati nyelveket és dekódolást, több hangformátumot .
A Western Digital WD TV médialejátszó egyre bővülő felhasználóinak lelkes visszajelzései alapján a gyártó tovább javította a terméket. Az egyelőre még nem véglegesített 1.02-es verziójú firmware már letölthető a www.wdc.com/wdtvprerelease weboldalról, de azt mindenki csak saját kockázatára használhatja.

WDTV.jpg
Az új firmware újdonsága a továbbfejlesztett menüdesign, a médiafájlokhoz és mappákhoz tervezett grafikus felület. Bővül a felirati nyelvek száma és a dekódolás támogatás is. A rendszerszoftver javít a médialejátszási és navigációs funkciókon, és több hangformátumot képes kezelni a Matroska (MKV) formátum alatt. Természetesen néhány a felhasználók által jelzett hibát is javít az új firmware.

Kapcsolódó link:

Western Digital WD TV: egy ügyes kis médialejátszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .