Xbox One: februárban megújul a kezdőlap

Új, korszerűsített Home kezelőfelületet (kezdőlapot) kap az Xbox One a februári rendszerfrissítéssel, mely néhány más új funkciót és finomítást is tartalmaz.


Az Xbox Insider blogbejegyzésben számol be róla, hogy az Xbox One februári frissítésének részeként megújul a játékkonzol Home interfésze vagyis kezdőlapja.

Néhány finomítást ugyan végrehajtott a Microsoft 2019 júliusa óta, de az Xbox One kezelőfelületének koncepciója változatlan: „a kedvenc tartalmakat az előtérben és középpontban tartja, és minden eddiginél gyorsabban vezet be a játékélménybe”. A kezdőlap sorok hozzáadásával vagy eltávolításával szabható személyre.

A legfőbb változás, hogy a kezdőlap tetejéről eltűnnek az eddigi fülek és helyettük az Xbox Game Pass, a Mixer, a Community és a Store dedikált sorok lesznek, melyeket ugyanúgy hozzá lehet adni vagy eltávolítani  sorok tovább bővített rugalmasságával.”

A februári rendszerfrissítés ezenkívül megújított „My Games & Apps” (játékaim és alkalmazásaim) képernyőt, beszélgetésbeli képtámogatást vezet be, valamint a játékcsomagok megtekintésének és telepítésének lehetőségét az Xbox Game Pass segítségével, további tárhelykezelési tanácsokat és néhány további kisebb javítást.

A még nem tudni, hogy az új generációs Xbox Series X játékkonzol milyen kezelőfelülettel rendelkezik majd.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .