A CineVERSUM vetítők teljes választéka kapható

1. Oldal

A prémium kategóriájú CineVERSUM házi-mozi vetítőket a vetítéstechnikában etalonnak számító Barco fejlesztette ki három éve. A kiteljesedett termékválaszték modelljei várják az igényes hazai vásárlókat is.
Cineversum2.gifA képmegjelenítés számos más területen igen aktív, nemrégiben például 500. digitális mozi-vetítőjét átadó Barco megalkotta a CineVERSUM házi-mozi vetítőket, de értékesítésükre nem tudott koncentrálni, ezért eladta ezt a tevékenységet egy másik cégnek. A projektorok ettől függetlenül továbbra is a belga gyártó technológiai felkészültségét, tervezési tapasztalatait és igényes minőségét dicsérik.

CV120.jpg
A CineVERSUM projektorok mindegyikéhez többféle optikából választható ki a vetítési távolsághoz legmegfelelőbb. A kép pozíciója ezen lencsék mindegyikével függőleges, a csúcsmodelleknél (CV1102908 és CV1202907) pedig vízszintesen is állítható a vetítőhöz képest. Ráadásul az utóbbiakban a lencse eltolását (Lens Shift), a képnagyítást (Zoom) és a fokuszálást motoros mozgatás segíti.

CV60.jpg
A „legkisebb” CV602906 kivételével (ebben 1024×576 pixel felbontású chip működik) mindegyik CineVERSUM vetítőben 1280×720 pixeles Texas Instruments HD2+ vagy a korszerűbb DarkChip3 DMD képmodulátort építenek (a csúcsmodellekbe 3 darabot is).

CV80.jpg
A CineVERSUM eredeti koncepciója szerint egy digitális összekötő kábellel csatlakozik a CV80289 és CV1202907 a bemeneti videojeleket és vezérlést fogadó Master egységhez, mely utóbbiba a házi-mozi rendszer többi eleméhez illeszkedő modulok rakhatóak. A ma már széles körben terjedő digitális videojel összeköttetés persze megkérdőjelezi ezt a koncepciót, s ezért készült el a Master egység nélkül is „életképes” CV702904, CV70Ultra2910 és CV1102908.

Ezek a vetítők tehát magyarországi forgalmazótól is megrendelhetőek, ezért felkerültek portálunk adatbázisába.

Kapcsolódó linkek:

A Barco eladja házi-mozi tevékenységét
Házi-mozi nagyágyú
BARCO CineVERSUM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .