NEC: HD-ready plazma TV újdonság

1. Oldal

Az új 107 centis (42 inch) NEC T2000 plazma TV a labdarúgó világkupára időzítve jelenik meg, és kiváló fényerőt, kontrasztot ígér a nagyfelbontású TV élvezetéhez.
Az NEC T2000 áramvonalas fekete keretének modern, mégis elegáns formaterve jól illeszkedik a környezetbe.

t2000.jpg
Az új plazma TV panelje a 1024×768 pixel felbontású, és kivételesen magas kontrasztjával (feltehetően 3000:1 a kontrasztarány) kitűnő képminőséget ígér. A készülék megfelel a HD-ready címke viselésével járó követelményeknek, így alkalmas a nagyfelbontású HDTV jelek képének megjelenítéséhez.

A csatlakoztatási lehetőségek között minden szükséges megtalálható, ami DVD lejátszó vagy műholdvevő/kábelvevő set-top boksz jelének fogadásához szükséges. A T2000 nemcsak egy, de két HDCP másolásvédelemmel kompatibilis digitális videojel bemenettel rendelkezik, egy DVI és egy HDMI.

A T2000 két TV program vételére alkalmas „tuner”-el rendelkezik, és kép a képben funkciójával az éppen a képernyőn látottakra ültethető egy másik TV adás vagy videojel bemeneten érkező film képe. A készülékbe integrált hangsugárzók sztereó hangot kínálnak.

A 852×480 pixel felbontású modell, a T10002903 már jelenleg is kapható.

Kapcsolódó link:

NEC: plazma TV újdonság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .