A ROTEL zászlóshajói

RDV-1060 DVD-Audio lejátszó

A házi-mozik királykategóriájába tartozó készülékek a Rotel berendezései. Ezek közül a nemrég megjelent RDV-1060 DVD-Audio lejátszót és a még frissebb újdonság RSP-1098 AV előerősítő, surround processzort mutatjuk be.
Az elektronikai specialista Rotel, új DVD-Audio lejátszója az RDV-1060 kiváló hangjának és videó teljesítményének kulcsa a nagypontosságú 24-bit/192 kHz-es audio és az NTSC/PAL progresszív komponens videó kimenet.

A további technikai részleteket tekintve az alábbi részletek érdemelnek figyelmet.

Nagyáramú, teljesen izolált tápegység gondoskodik az egyes (digitális, videó és analóg audió) áramkörcsoportok külön-külön stabil feszültség és áramellátásáról. A továbbfejlesztett optikai lézerérzékelő révén csökken a lemezolvasás hibaaránya és a leolvasott jelek szinkronitásának időbeli bizonytalanságát a „jitter”. Mindez javítja az adatok tisztaságát, mely közvetlenül járul hozzá a kiemelkedő hangminőséghez. A Cirus Logic legfejlettebb 24-bit/192 kHz-es D/A átalakítói biztosítják a különböző formátumok (CD, DVD-Video ill. DVD-Audió) pontos audio lejátszását.

A Rotel azt is kiemeli, hogy mind a hat audio kimeneti fokozatban rendkívül széles tartományban kivezérelhető, nagy áramú kimagaslő minőségű Analóg Devices erősítőket alkalmaz és egy ultragyors 12-bites videó D/A erősíti alapozza meg a gép videó teljesítményét.

A RDV-1060 rendszerbeintegrálását egy kétirányú RS-232-es kommunikációs port és egy 12-voltos trigger bemenet segíti.

RDV-1060
A fekete ill. matt ezüst és fekete színben kapható készülék külsejére talán a szikár mérnöki egyszerűség és funkcionalitás a legjellemzőbb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .