Acer Predator Z650: projektor számítógépes játékhoz

1. Oldal

Az Acer jövő év elejétől kapható új Predator Z650 vetítője a számítógépes játékot rövid vetítési távolsággal, három játékmóddal, WirelessHD jelösszeköttetéssel és beépített sztereó hangszórókkal szolgálja.


A Paris Game Week alkalmával bemutatkozó Acer Predator Z650 a számítógépes játékot hatalmas vetített képen élvezők számára készül. A projektor tulajdonképpen a márka H7550ST 1080p házi szórakoztató vetítőjének egy speciális játékmódokkal felvértezett és vörös-fekete színeket kombináló házú változata.

Acer Predator Z650.jpg
Az Acer Predator Z650 is alkalmazza a „ColorPurity” elnevezésű, hatszegmenses RGBRGB színkereket és egyedi lámpavezérlő technikát, ami gazdag és tiszta színeket reprodukál, szélesebb színskálával és kevesebb szivárvány effektussal. A vetítő sRGB színmódja konzisztens, más sRGB monitorokkal azonos színvisszaadást biztosít. A rövid vetítési távolságú lencsével a 221 x 125 centis (100 inch) kép már 1,5 méterről megvetíthető.

Az Acer Predator Z650 házába beépíthető WirelessHD (WiHD) technológiájú HDMI jelátvitellel kábel nélkül biztosított a Full HD minőségű vetítés.

Az Acer Predator Z650 három játékmóddal igyekszik kiemelni a különböző körülményekhez, játékfajtákhoz illeszkedő játékélményt. Míg a „Game Cars” mód képkockánként elemzi a vetített tartalmat és dinamikusan állítja a fényerőt optimális szintre, addig a „Bright FPS” a nappali, tehát nem besötétített helyiségben zajló, a „Dark FPS” pedig az esti, vagyis teljes sötétségben zajló játékhoz állítja a képet, hogy a játékosok a lehető legjobb vizuális élményt élvezhessék.

Ráadásul az Acer Predator Z650 nyitóképként a játékban elért eddigi eredménylistát is megjelenítheti. A projektor 20 Wattos sztereó hangszóróival és a DTS Sound technológiával igyekszik megfelelő hangélményt is nyújtani a játékhoz. Bluetooth kapcsolaton át hang továbbítható kompatibilis vezeték-nélküli hangsugárzókra vagy fejhallgatóra is.

Az Acer Predator Z650 2016 elején kerül piacra 1.199 € (kb. 370.000 Ft) áron.

Kapcsolódó linkek:

Acer V7500/H8550BD: már kapható az új házi-mozi vetítő (Frissítve)
Acer: új házi-mozi vetítők az év végére
Acer H6517BD/H6517ST: két új házi szórakoztató vetítő
Acer H7550ST/H7550BD: új 1080p házi vetítők újdonságokkal (Frissítve)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .