Kész a WirelessHD a 4K Ultra HD csatlakoztatásra

1. Oldal

A Silicon Image 60GHz-es WirelessHD technológián alapuló vezeték-nélküli 4K Ultra HD videojel átviteli megoldásának referencia designja tartalmazza az adót és vevőt, amikkel bitpontos, akár 8 Gbps video-adatátviteli sebességre képes.


A Silicon Image WirelessHD technológiája megtalálható ma már mobilkészülékekben és 1.4-es HDMI-hez illeszkedő változatát többek között Epson: házi-mozi vetítőkben alkalmazzák.

WirelessHD.jpg
A WirelessHD új megoldása kábel minőségű vezeték-nélküli csatlakozást biztosít a 4K Ultra HD képernyők és műsorforrásokból között. A megoldás a Silicon Image gyártásban már bevált, harmadik generációs 60 GHz WirelessHD chipkészletét használja, amely házi-mozihoz és interaktív játékokhoz ideális, robusztus, Wi-Fi zavarástól mentes és közel nulla késleltetésű vezeték-nélküli kapcsolatot kínál.

A referencia design tartalmazza a teljes kapcsolási rajzot, dokumentációt és szoftvert. A felhasznált standard 60 GHz-es modulok csökkentik a fejlesztési költségeket és piacra jutási időt. Ezzel a készülékgyártók gyorsan és minimális tervezési erőfeszítéssel hozhatják 4K Ultra HD vezeték-nélküli adapter termékeiket piacra.

Kapcsolódó linkek:

Epson: megújuló házi-mozi vetítők az IFA 2013-on
Vezeték-nélküli HD videó mobilkészülékekről egy új chippel
A WirelessHD új specifikációja illeszkedik az 1.4-es HDMI-hez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .