Philips: a 2014-es TV-ken is lesz Android TV 8.0 platform

A Philips TV-ket gyártó TP Vision azon dolgozik, hogy számos modellje, még a 2014-ben piacra kerültek is megkapják a 8.0-ás Android TV (Oreo) frissítést.


A toengel.net információja szerint, a 2014-től gyártott MediaTek chipre épülő Philips Android TV modellek, amelyek már az operációs rendszer 7-es verzióját futtatják egy frissítéssel megkapják okostévé platform legújabb 8.0-ás Android TV (Oreo) változatát. Azt azonban még nem tudni, mikor lesz elérhető a frissítés, amit feltehetően a szeptemberi IFA 2018 alkalmával jelentenek majd be.

Az új operációs rendszer megjelenésével átalakuló új Android TV felhasználói felület sokkal inkább a tartalmakra koncentrál. A Netflix és a hasonló alkalmazások saját tartalomsorral jelennek meg, balra pedig kis ikonok segítenek navigálni.

A Google célja az, hogy a felhasználók egyetlen kattintással közvetlenül érhessék el kedvenc tartalmaikat (a filmeket, sorozatokat). Az úgynevezett csatornákban a hasonló tartalmak egyszerre lelhetőek fel, hogy megkönnyítse a keresést és a kiválasztást. Ehhez járul a Google Assistant funkció integrációja, ami még a kezelőfelületnél is sokkal fontosabb és kiemelkedőbb.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .