Sony: jön a 2010 FIFA labdarúgó VB hivatalos film Blu-ray 3D

1. Oldal

Akit érdekel, milyen is lehetett az idei focivébé 3D tévéközvetítése, azok számára jelenteti meg a korábbi terveknek megfelelően a Sony Pictures Home Entertainment a THE OFFICIAL 2010 FIFA WORLD CUP FILM IN 3D című Blu-ray 3D lemezt.

Ahogy arról közel egy éve a Sony és a FIFA az első 3D-ben közvetített focivébé kapcsán megállapodott a Sony Pictures Home Entertainment elkészítette és november 16-tól meg is jelenteti a THE OFFICIAL 2010 FIFA WORLD CUP FILM IN 3D című Blu-ray 3D lemezt.

Sony_fifa3dbox.jpg
Ez a nagyfelbontású Blu-ray 3D film a többi hasonló szabványú lemeztől eltérően 2D-ben nem játszható le, mert kifejezetten a 3D lejátszó és képmegjelenítő eszközökre optimalizált, ezt jelöli a dobozon feltüntetett „Only plays in 3D – Csak 3D-ben játszható le” felirat. Maga a lemez valószínűleg a nyári focivébé 3D szempontból jól sikerült felvételeinek 64 perces összefoglalója. A THE OFFICIAL 2010 FIFA WORLD CUP FILM IN 3D Európában is kapható lesz.

Kapcsolódó linkek:

Sony – FIFA: további információk a 3D focivébéről
A Sony és a FIFA bejelentése az első 3D focivébéről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .