Az Avatar Blu-ray Disc firmware frissítést kívánhat

1. Oldal

Aki a nagysikerű Avatar Blu-ray Disc filmváltozatát problémamentesen szeretné megnézni, annak tanácsos Blu-ray lejátszójának rendszerszoftverét a legújabb verzióra frissítenie.

AVATAR_Blu-ray.jpgA szórakoztatóelektronikai készülékek rendszerszoftverét amúgy is érdemes az újabb és újabb verziókra frissíteni, mert ezek általában a működés tökéletesítését szolgálják, de a Blu-ray Disc lejátszók esetében ez különösen igaz.

A mozikban hatalmas üzleti sikernek bizonyult Avatar hivatalosan holnaptól Európában is megjelenő Blu-ray Disc filmváltozatával kapcsolatban állítólag a lemez korrekt lejátszása érdekében a műsoros Blu-ray Disc lemezeken alkalmazott extra másolásvédelem, a BD+ miatt van szükség a firmware aktualizálására.

A Blu-ray lejátszók gyártói már közzé adták a szükséges frissítéseket, így például a Pioneer április 20-tól tette elérhetővé support weboldalán az összes eddigi Blu-ray Disc lejátszójához az aktuális új rendszerszoftver verziót.


Kapcsolódó linkek:

Blu-ray 3D: az Avatar 3D verziója még idén megjelenik?
A SlySoft AnyDVD HD kikapcsolja a BD+ másolásvédelmet
Már a BD+ másolásvédelmét is feltörték
Kész a Blu-ray Disc BD+ extra másolásvédelmi rendszere

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .