Az LG és a Google együttműködésével 3 hónapig ingyenes a Stadia Pro

Az 5.0-ás és frissebb webOS verziójú LG LCD és OLED TV-k tulajdonosai 22 országban, s hazánkban is most 3 hónapig ingyenesen használhatják a Google Stadia Pro streaming játékszolgáltatást.


Az LG új promóciójával igyekszik felpörgetni a Google a hazánkban is elérhető Stadia felhőalapú játékszolgáltatását.

A Stadia alkalmazás tavaly jelent meg a 2020-tól piacra került webOS 5.0 és újabb operációs rendszert futtató LG TV-ken, és most a két cég együttműködnek, hogy az LG TV-k tulajdonosai belekóstolhassanak a felhőalapú játékba.

LG Google Stadia Pro promóció

Azok az LG TV-tulajdonosok, akik igényt tartanak az ingyenes Stadia Pro előfizetésre, azonnali hozzáférést kapnak több mint ötven játékhoz, amelyekhez minden hónapban új címeket adnak hozzá, és rendszeresen kínálnak egyedi kedvezményeket a játékokra és kiegészítő tartalmakra” – áll a cég közleményében. „A Stadia áruházban több mint 250 népszerű játék is megvásárolható, köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin’s Creed: Valhalla, a Hitman 3, a Baldur’s Gate 3, valamint hozzáférést biztosít az ingyenes játékok és demók egyre bővülő listájához, amelyek mindegyike játszható letöltés vagy telepítés nélkül csak egy kompatibilis kontrollerrel.”

Az ingyenes 3 hónapos Stadia Pro regisztráció gyors és egyszerű az LG okostévéken: a felhasználóknak az LG Content Store alkalmazásban csupán rá kell kattintaniuk a Stadia Pro ajánlatra, ahol egy QR-kód beolvasása után, a kapott egyedi kódjukkal kényelmesen elindíthatják a bejelentkezési folyamatot. Az új Stadia Pro előfizetőknek a regisztrációkor érvényes fizetési módot kell megadni, mivel az előfizetés automatikusan megújul a negyedik hónapra, hacsak nem mondják le azt.

Az LG TV-k támogatják a Stadia játékok akár 4K HDR képminőségű és másodpercenként 60 képkockás megjelenítését valamint 5.1-es térhangzását. A kompatibilis kontrollerek közé tartozik a Google Stadia saját kontrollere, valamint a PlayStation DualShock 4 és az Xbox kontrollerek.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .