Bang & Olufsen Beovision Eclipse: a 2. generációs luxus OLED TV

Már kapható a Bang & Olufsen átdolgozott Beovision Eclipse OLED TV, ami már az idei LG GX OLED TV-n alapul HDMI 2.1 funkciókkal és webOS 5.0 platformmal


A Bang & Olufsen (B&O) első OLED TV-je a Beovision Eclipse volt 2017-ben, amit idén a luxusmárka 8K OLED TV-je a Beovision Harmony 88 követett.

Az első generációs Beovision Eclipse lényegében egy hangprojektort társított egy 139 illetve 164 centis (55” ill. 65”) LG C7 OLED TV-hez. A második generációs Beovision Eclipse már az LG GX „OLED képernyőhöz optimalizált”. Ez azt jelenti, hogy az LG legújabb, „elektronikai doboz” nélkül falra illeszkedő OLED TV-je állítja elő a képet α9 3. generációs AI 4K videofeldolgozással, és a készüléknek a legújabb játékkonzolok és médialejátszók videojeleit fogadó két HDMI 2.1 portja is van 4K120Hz, eARC, VRR és egyéb funkciók támogatásával.

A luxus okos TV a streaming alkalmazásokhoz és egyebekhez az LG legújabb webOS 5.0 platformjával biztosít hozzáférést.

Az „Eclipse” csomag része a 450W-os 3 csatornás hangprojektor, ami streaming zenei rendszerként is funkcionál. A hangprojektor mellé 7.1-es surround hangrendszer építhető ki az integrált surround hangmodul és a „Powerlink” kimenetek használatával, vagy a WiSA Certified vezeték-nélküli BeoLab hangsugárzók csatlakoztatásával. További részletek a Bang & Olufsen Beovision Eclipse weboldalon olvashatóak.

A második generációs Beovision Eclipse a 164 centis (65 hüvelykes)  LG GX készülékkel még nem, csak a 139 centis (55 hüvelykes) modellel kapható, aminek hozzávetőleges ára 9.000 €-tól (kb. 3,3 millió Ft) indul.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .