CES 2006: Warner és Universal HD-DVD-k márciusra

1. Oldal

A Warner Home Video és a Universal Studios Home Entertainment első HD-DVD lemezeit márciusban adja ki.
A Warner első 24 HD-DVD címe közül néhányat – köztük a Batman: Kezdődik! és a Millió dolláros bébi – március 28-án jelenteti meg, és nem sokkal ezután más lemezekkel együtt április 11-én kerül a boltokba a Harry Potter és a Tűz serlege. Érdekesség, hogy az ugyancsak március 28-án megjelenő Twister volt a Warner első DVD kiadványa kilenc évvel ezelőtt.

A tegnapi bejelentés szerint a nyáron a mozikba kerülő Superman visszatér és Poseidon DVD kiadásával egyidejűleg a HD-DVD változat is kapható lesz. A bejelentés a Blu-ray Disc formátumon való megjelenésről nem tesz említést.

hd-dvd_war_univ.jpg
Az Universal első 10, a HD-DVD lejátszók márciusi megjelenésére időzített címei között szerepel a 40 éves szűz, a Bőrnyakúak (Jarhead), a Doom, A remény bajnoka (Cinderella Man), az Apollo 13 és A Bourne-csapda (The Bourne Supremacy).

Az HBO Video, melynek forgalmazását a Warner leányvállalata végzi valamikor az év során, megjelenteti a Deadwood és a Maffiózók (The Sopranos) című sorozatok epizódjait.

További, jelenleg futó megjelenteni tervezett címek: Charlie és a csokigyár (Charlie and the Chocolate Factory) ), Hazárd megye lordjai, Azt beszélik (Rumor Has It), Syriana.

A Warner katalógusából megjelentetni tervezett címek: Nincs bocsánat (Unforgiven) (április 11), Nagymenők (Goodfellas), Mátrix (április 25), Fényes nyergek (Blazing Saddles) (május 9), Halálsoron (The Green Mile) speciális kiadása (május 16).

Kapcsolódó linkek:

A Warner is csatlakozott a Blu-ray Disc táborhoz
Blu-ray Disc és HD-DVD hírek (II. / A 2005-ös HD-DVD filmek listájával)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .