Chromecast Ultra: híresztelés egy új 4K streamer eszközről

1. Oldal

Híresztelés szerint a Google október 4-én egy új 4K kompatibilis és a nagy dinamikatartományt (HDR) is támogató Chromecast streaming eszközt tervez bemutatni, ami persze drágább lesz, mint a jelenlegi modell.


A Google már megerősítette, hogy október 4-én lesz egy esemény, melyen az Android Police szerint állítólag bejelentenek néhány új terméket, köztük a Chromecast eszközt 4K verzióját.

Chromecast 4K kiszivargott kep.jpg
Úgy tűnik, hogy az új adapter nem a jelenlegi verziót váltja, hanem a Chromecast termékválasztékot bővíti egy további prémium eszközzel. Állítólag az új „Chromecast Ultra” – már ha ez lesz az neve – ára 69$ (kb. 19.000 Ft.) lesz, ami jóval több, mint a jelenlegi változaté, ami 39$ (kb. 11.000 Ft).

Az említett forrás azt állítja, hogy az új Chromecast támogatja majd a nagy dinamikatartományt (HDR) és a szélesebb színtartományt is. Ma már néhány streaming szolgáltatást kínál 4K HDR tartalmakat. Ezek közül a legígéretesebb a Netflix és az Amazon, bár az utóbbi nem elérhető a Chromecast eszközzel.

Kapcsolódó linkek:

A Chromecast volt a legkelendőbb média streamer 2015-ben
Google: itt az új Chromecast és Chromecast Audio

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .