Epson: vetítők akciós ajándékkal a labdarúgó VB-re

1. Oldal

Az Epson az akció keretében most az EH-TW450 mellé állványos vetítővásznat, az EH-TW3500-hoz pedig Blu-ray lejátszót ad ajándékba.


Az Epson a labdarúgó VB közeledtével igyekszik új vásárlókat szerezni vetítőinek, és hogy még vonzóbbá tegyék azokat, most két akciós ajánlatot kínál.

epson_VB_akcio.jpg
A multimédiás célokra és intenzív fényerejével még nem teljesen elsötétített szobában is kiválóan használható EH-TW4504192 vásárlói a vetítő mellé most egy kb. 50.000 Ft értékű 203 cm (80 inch) képátlójú háromlábon álló hordozható vetítővászonhoz is hozzájuthatnak. A 1080p felbontású, mély feketéket és gazdag élénk színeket produkáló EH-TW35004193 vevői pedig egy Philips BDP2500 Blu-ray lejátszót kaphatnak, aminek a javasolt listaára szintén kb. 50.000 Ft körül van.

A vásárlók a vetítők dobozában találják meg azt az ajándékutalványt, aminek kódját valamint személyes adataikat a www.epson.hu/worldcup weboldalra kell feltölteniük (az akcióval kapcsolatos további feltételek is itt találhatóak meg). A vetítővásznat és a Blu-ray lejátszót ezután postán kapják meg a vasárlók.

Kapcsolódó linkek:

Epson: rövidesen kaphatóak a 2009-es csúcsvetítők
Epson: további 2009-es házi-mozi vetítőújdonságok
Epson: 2009-es teljes HD felbontású házi-mozi csúcsvetítők az IFA-n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .