PlayStation: független és művészfilmek a MUBI-ról

1. Oldal

A Sony PlayStation 3 játékkonzolokon rövidesen megjelenik a MUBI online filmszolgáltatás, amelyen többek között a Coen fívérek, Godard, Kitano, Almodóvar, Tarantino, Van Sant alkotásai lesznek elérhetőek.
A cannes-i filmfesztivál alkalmával került bejelentésre a Sony PlayStation 3 (PS3) játékkonzolokon elérhető új filmletöltő szolgáltatás a MUBI.

mubi.jpg
A klasszikus kultuszfilmeket, fesztiválsikereket és független alkotásokat kínáló MUBI a „minőség a mennyiség felett” elvét vallja, és nem egyszerű virtuális video kölcsönzőnek tekinti webes felületét, hanem olyan közösségi oldalnak ahol az egyre bővülő számú, de már most 300.000 filmbarát eszmét cserélhet, felfedezhet és megoszthat egymással filmeket.

A MUBI egy szabadon letölthető PS3 alkalmazás, ami annak XMB kezelőfelületébe beépülve különböző módokon biztosítja a filmek digitális jelfolyamaihoz való hozzáférést. A Sony szerint lesznek ingyenes tartalmak is, kölcsönözhető filmek és még olyan lehetőség is, hogy egy hónapig valaki annyi filmet nézhet meg, amennyit csak akar.

A MUBI valamikor ősszel indul el 300 filmmel, tovább gazdagítva a PlayStation-ön elérhető internetes videoletöltő szolgáltatást, és remélhetőleg a magyar PS3 tulajdonosok is elérik majd.

Kapcsolódó linkek:

A PS3 nyári firmware-e még nem támogatja a 3D Blu-ray-t
PlayStation: videoletöltés már Európában is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .