MinDig TV Extra: előfizetéses DVB-T szolgáltatás indul

1. Oldal

Az Antenna Hungária május 25-én MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós platformon, amely további 10 népszerű tematikus csatornát kínál majd az eddig 7 szabadon fogható mellett.
MinDig_TV_Extra.jpgAz Antenna Hungária (AH) előfizetéses MinDig TV Extra szolgáltatási csomagjának csatornakínálata: National Geographic, AXN, Film+, Cool, Sport Klub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és Private Spice. A szabadon fogható csatornákkal (RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Autonómia, euronews) együtt így már 17 tévécsatorna műsora érhető el a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) platformon.

A MinDig TV szolgáltatás keretében szabadon fogható csatornákért természetesen továbbra sem kell előfizetési díjat fizetni, azok kódolatlanul kerülnek sugárzásra. A fizetős szolgáltatás további népszerű kódolt csatornáihoz viszont csak a műsorokat dekódoló kártyát befogadó vevőkészülékkel lehet hozzájutni. A MinDig TV Extra szolgáltatás vételéhez a megfelelő állapotú UHF szélessávú tetőantenna mellett Conax-kártya fogadására képes DVB-T MPEG-4 set-top box vevőegységre, vagy DVB-T MPEG-4 tunert tartalmazó és CA-modullal rendelkező TV készülékre van szükség. Ilyen készülékek már kaphatóak, és az AH a MinDig TV matricával ellátott modellek vásárlását javasolja, mert ezek ellenőrzötten megfelelnek a követelményeknek. A szolgáltatáshoz biztosított kódkártya egyszerűen, egy ügyfélszolgálati telefonszám felhívásával aktiválható.

A június végéig tartó akció keretében a MinDig TV Extra előfizetéses csomagja bevezető áron, már bruttó 699 forintos havidíjért elérhető, mely egy év hűségidő vállalása és bruttó 2.899 forintos aktiválási díj megfizetése esetén érvényes a hűségidő első hat hónapjában (a második hat hónap már havi 1.299 Ft-ba kerül).

A szolgáltatás fizetési módját tekintve szabadon választható a havi számlázású határozatlan idejű szerződés, illetve 3, 6 vagy 12 hónapra előre is kifizethető a kártya, amivel a MinDig TV Extra kódolt adásai vehetőek. Utóbbi esetben az akció keretében az AH a kártyát 3 hónapra 6.799 helyett 5.999 forintért, míg egy évre 16.899 helyett 13. 999 forintért adja és ezek az árak a 2.899 Ft-os aktiválási díjat is tartalmazzák, a belépési díj pedig 0 Ft).

Az új szolgáltatást az AH szerződött partnerei értékesítik kijelölt üzletekben, értékesítési pontokon, több szupermarket üzlethálózatában, valamint egyes antenna-szaküzletekben, illetve az ügyfélszolgálati irodákban. (Lásd: www.mindigtvextra.hu)

A MinDig TV Extra elindulásával megszűnik a korábbi Terra+ csomag értékesítése, mellyel az ATV és Hír TV műsorát lehetett fogni előre megvásárolt kódkártyával. Ezek felhasználói továbbra is hozzájutnak a fenti két csatornához, illetve az AH hamarosan kedvező ajánlatot tesz nekik a MinDig TV Extra szolgáltatásra.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: növekvő használati arány és csatornaátrendezés
MinDig TV: javul a vétel Budapest vételkörzetében
MinDig TV: nőhet a hazai DVB-T szolgáltatás nézettsége
MinDig TV: növekvőben az alkalmas vevőkészülékek száma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .