Facebook videoalkalmazás a 2015-17-es Samsung Smart TV-ken

1. Oldal

A Facebook február 27-én elindított új videoalkalmazása az elsők között a Samsung 2015-ös, 2016-os és 2017-es Smart TV-in és az Apple TV médiadobozán érhető el, nagy képernyőn biztosítva hozzáférést a közösségi háló videós tartalmaihoz.


A Facebook február közepén jelentette be, hogy alkalmazást indít, mely TV-k képernyőjén teszi hozzáférhetővé a felhasználók számára a közösségi háló videós tartalmait, némileg hasonló módon, mint a YouTube.

Facebook TV-n.jpg
A tévére optimalizált Facebook Video alkalmazással nagy képernyőn nézhetőek meg a közösségi felületen a barátok vagy a követett weboldalak által megosztott videók, de élő közvetítések vagy az érdeklődésünknek megfelelően ajánlott tartalmak is. Megtekinthetőek továbbá olyan videók, amiket későbbre mentettünk el, valamint olyanok, amiket már megnéztünk, megosztottunk vagy feltöltöttünk.

A Facebook Video app 190 országban 35 nyelven érhető el, elsőként a Samsung 2015-ös, 2016-os és 2017-es Smart TV-in. Használatához a felhasználóknak be kell jelentkezniük a Samsung Smart Hub-ba, ahonnan ingyenesen tölthetik le az alkalmazást. A Facebook Video a bejelentkezést követően máris hozzáférést nyújt a videós tartalmakhoz.

Az alkalmazás már a 2015 októberében megújult Apple TV médiadobozra is letölthető, bár az európai iTunes regisztrációval rendelkezőknek talán még várniuk kell erre néhány napot, és rövidesen az Amazon Fire TV streaming eszközén is elérhető lesz.

A Facebook Video app az induláskor még nem tartalmaz hirdetéseket.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: technikai információk a 2017-es QLED TV-kről
Samsung: bemutatják a Q9 és Q8 QLED TV-ket
Samsung M9500: beállítja a TV-t is az új UHD Blu-ray lejátszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .