Filmbemutató a YouTube-on és a mozikban egyidejűleg

1. Oldal

A YouTube újabb lépést tesz afelé, hogy tisztán felhasználók által előállított videók mellett prémium tartalmakat, TV műsorokat és filmeket is kínáló weboldal legyen.
YouTube_film.jpgÁprilisban a YouTube elkezdett tévéhálózatoktól és stúdióktól származó professzionális műsorokat bemutatni. Első ízben június 5-én 0 óra 00 perctől élő filmbemutatót közvetít a weboldal. Nagyfelbontásban lesz látható Luc Besson és Yann-Arthus Betrand környezeti kérdésekről szóló új filmje, a Home (Otthonunk).

A film egy dedikált oldalon kerül bemutatásra. A YouTube a film vetítését nem szponzori támogatásból finanszírozza.

A YouTube a jól fizető hirdetők megnyerése érdekében már korábban elkezdte archív filmek bitfolyamainak közlését, de az élő film „sugárzásának” magasabb költségeihez jelentős támogatói hozzájárulás szükség, amely a jövőben igazolja az élő filmbemutatókat.

A hír néhány következtetésre ad lehetőséget. Az interneten meghonosodhat az élő szórakoztatás, és tovább csökkenhet az új filmek moziban illetve más platformokon való megjelenése közötti időablak.

Kapcsolódó linkek:

Sony játékfilmek kerülhetnek fel a YouTube-ra?
YouTube már HD-ben is
Rövidesen játékfilmek a YouTube-ról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .