Google TV: késlekedés a javításra váró szoftver miatt

1. Oldal

A CES 2011-en a várakozások ellenére számos márka nem mutatja be Google TV készülékét és leáll a Logitech Revue set-top box szállítása is, mert a Google a platformot ért kritikák miatt még dolgozik annak új szoftverén.
Google_TV_150px.jpgA jövő heti Las Vegas-i CES 2011 kiállításra időzítve több tévégyártó készült Google TV platformmal rendelkező modellek bemutatására. Jelenleg ilyen TV-ket illetve Blu-ray lejátszót csak a Sony kínál, a Samsung, a Toshiba, az LG Electronics, a Sharp és a Vizio viszont már dolgozik a rendszer saját változatán. A Google – a cég terveit ismerő források szerint – arra kérte az említett tévégyártókat, hogy halasszák el készülékeik bemutatását, a platform szoftverfinomításának elkészültéig a jelenlegi változat korlátozottsága és kiforratlansága miatt ugyanis elég hűvös fogadtatásban részesült. A valamikor jövőre elkészülő új Google TV szoftver már az „Android Market” alkalmazási piacteret is tartalmazza majd.

A Google TV platformot elsőként a fogyasztók számára elérhetővé tevő Logitech Revue set-top box gyártását és szállítását is azonnal leállították legalább egy hónapra, hogy megvárják a feljavított szoftvert

Kapcsolódó linkek:

Google TV: már hanggal is vezérelhető Androidos telefonról
Google TV alapú Sony TV-k és Blu-ray lejátszó az USA-ban
Google TV: a platform működik
A nagy amerikai tévétársaságoknak nem tetszik a Google TV
Google TV: vannak még kérdőjelek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .