Kelendőbb DVD felvevők, mint lejátszók 2006-ra

1. Oldal

Az Understanding & Solution (B&S) fogyasztói szokásokat kutató csoport szerint 2006-ban már a DVD lejátszóknál több DVD felvevőt fognak értékesíteni, s ezek többsége a DVD-RAM formátumot használja majd.
A becslés készítői szerint világszerte több mint 40 millió DVD felvevőt fognak eladni 2006-ban. A DVD-RAM rekorderek értékesítése idén 116%-al növekszik a tavalyi évhez viszonyítva, s ezzel továbbra is túlszárnyalja a többi formátum eladási eredményeit. A B&S állítása szerint jelenleg a DVD-RAM a DVD felvevők az USÁ-t, Japánt és Nyugat-Európát számba vevő piacán 55%-os, a következő legnépszerűbb formátumnál durván kétszer nagyobb részesedést mondhat magának.

DVD_logo.jpgA DVD-RAM formátumot támogatók csoportja, a Ram Promotion Group (RPG) szerint a kutatás azt igazolja, hogy „mikor a vásárlók DVD felvevő vásárlását fontolgatják, leggyakrabban a nagyon rugalmas DVD-RAM formátumra szavaznak pénztárcájukkal”. Az RPG állítása szerint a DVD-RAM sikerének kulcsa az olyan egyedi tulajdonságaiban keresendőek, mint a lemezen történő szerkesztés és az, hogy félelem nélkül lehet rá felvételt készíteni, melyre a DVD-RAM-ba beépített hibamenedzselés ad lehetőséget.

Kapcsolódó linkek:
DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM. Melyiket válasszam?
Amit DVD lejátszó vásárlásakor tudni kell

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .