Két Sony OLED monitor professzionális célra

1. Oldal

A Sony új monitorai nemcsak OLED technológiájukkal, de kivételes jelfeldolgozási és képalkotási tudásukkal, színpontosságukkal, megbízhatóságukkal is a produkciós szakemberek katódsugárcsöves képkiértékelő eszközeinek kiváltására szolgálnak.


A Sony miután felhagyott OLED TV terveivel múltév közepén egy új meghajtású OLED panel kapcsán hallatott magáról, majd a legutóbbi CES 2011 kiállításon egy szemüveg nélkül nézhető 3D OLED képernyőt mutatott be. Azt hogy a japán cég továbbra is komolyan foglalkoznak a technológiával a nemrég bemutatott két új professzionális OLED monitorral igazolja.

Sony_OLED_BVM-E250_BVM-E170_monitor.jpg
A 63,5 illetve 43 centis (25 és 17 inch) képátlójú BVM-E250 és BVM-E170 monitorokat új funkcióikkal kifejezetten professzionális képellenőrzésre tervezték. Ezek az első monitorok, amelyek 10 bites meghajtású teljes, 1.920 x 1.080 pixel HD felbontású OLED panelekkel rendelkeznek, és olyan képfeldolgozó processzort és egyéb technológiákat alkalmaznak bennük, amelyek kihozzák a képellenőrző monitor teljes tudását, nagy dinamikatartománnyal mély feketéket, elmosódás-mentes mozgást, széles színskálát, magas szintű színpontosságot és pontos, konzisztens minőségű képet reprodukálva.

A Sony két „Super Top Emission” technológiájú OLED képernyője 100 cd/m² felületi fényességet biztosít nagy fényhatékonysággal, magas színtisztasággal, magas kontraszttal és nagy megbízhatósággal akár 178 fokos nézési szögben.

A képernyők szabványos bemenetei között megtalálható a 3G/HD/SD-SDI, a HDMI és a DisplayPort is.

A BVM-E250 2,4 millió jenért (kb. 5,8 millió Ft) április közepétől, a BVM-E170 1,3 millió jenért (kb. 3,1 millió Ft) júniustól kerül forgalomba.

Kapcsolódó linkek:

OLED: a Samsung 165 centis panelgyártó metódust fejlesztett ki
OLED: az LG 79 centis 3D OLED TV idén már kapható (Frissitve)
OLED: új alkalmasabb meghajtású OLED panel a Sonytól
Elhalasztja OLED TV terveit a Sony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .