LG HW300G és HW300Y: új LED fényforrású HD vetítők

1. Oldal

Az LG HW300G és HW300Y LED fényforrású hordozható vetítőkkel akár egy mini házi-mozi HD-ready felbontású képe is előállítható, amit mondjuk nyárestéken a nyaralóban vagy annak kertjében lehetne felállítani.
Az LG már a januári CES kiállításon bemutatta az észak-amerikai piacra szánt HW300T típusjelű kis vetítőjét, ami a Texas Instruments DLP Pico HD chipjét és a Luminus Devices PT-54 vörös, zöld és kék nagyfényerejű LED chipkészletét felhasználva tud 1280×800 pixel (WXGA) felbontású képet előállítani, 2000:1 kontrasztaránnyal és 250 ANSI lumen fényárammal. Ez a fénymennyiség elegendő egy akár 1,8 méter átlójú házi-mozi kép vetítéséhez is.

LG_HW300G_HW300Y.jpg
A HW300G és HW300Y az európai piacra készülő változatok, és minden bizonnyal tudják a fenti paramétereket, mint ahogy fényforrásuk élettartama is eléri az akár 30.000 órát is. Mindkét vetítő kínál egy egyszerű médialejátszót, ami DivX HD formátumú videókat játszhat le, „Office Fileviewer” funkciójával pedig PowerPoint prezentációk, Excel táblázatok, Word dokumentumok, PDF fájlok és JPEG képek is megjeleníthetőek. Ezeket az állományokat USB bemeneten át olvashatják a kis vetítők, de a HW300Y a mellékelt WLAN adapter jóvoltából DLNA hálózati fájlelérést is biztosít.

A két vetítőbe 2x1W-os sztereo hangszórót is építettek, van HDMI, PC-RGB/komponens YUV (D-sub) és kompozit videojel bemenetük.

A HW300G és HW300Y várhatóan augusztustól már idehaza is kaphatóak lesznek 150.000 illetve 180.000 Ft körüli árakon.

Kapcsolódó linkek:

Jönnek a Texas Instruments DLP Pico HD chipes vetítők
Vivitek Qumi: új LED fényforrású 3D Ready zsebvetítő
PhlatLight LED-es megvilágítású vetítők a CES-en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .