Jönnek a Texas Instruments DLP Pico HD chipes vetítők

1. Oldal

A Texas Instruments a CES alkalmával jelentette be DLP Pico HD chipkészletét, amit rövidesen számos 1280×800 pixel (WXGA) felbontású LED fényforrású zsebvetítőbe építenek be, amelyek átformálhatják a házi-mozi projektorok piacát is.


A Texas Instruments (TI) új korszakot nyit a hordozható nagyfelbontású vetítéstechnikában a CES alkalmával bejelentett DLP Pico HD chipkészlettel. A több éves kutatás eredményeként megszületett díjnyertes DLP Pico technológia e legutóbbi terméke 1280×800 pixel (WXGA) felbontású videokép vetítését teszi lehetővé minden eddiginél nagyobb energiahatékonysággal és fényerővel, ami akár 2,5 méteres kép vetítéséhez is elegendő.

DLP_Pico_HD_chip.jpg
Az új DLP Pico HD chip a jelenlegi legkisebb méretű képmodulátor, amivel a lehető legjobb minőségű kép állítható elő, és forradalmasíthatja a szórakoztatási célú képelőállítást és a mobil megoldásokat. A chip a legnagyobb fényerejű vetítő előállítását teszi lehetővé, ami egy laptop táskában elfér, a felhasználási és konstrukciós lehetőségek száma megbecsülhetetlen.

Több vetítőgyártó és márka állít ki a CES-en DLP Pico technológiára épülő termékeket. Köztük az Acer, a Dell, az LG, az Optoma, és a Vivitek az első között mutat be az új HD chipkészletre alapuló termékeket.

Kapcsolódó linkek:

Vivitek Qumi: új LED fényforrású 3D Ready zsebvetítő
Casio: nagyfényerejű vetítők lézer és LED fényforrással
Már kapható a SIM2 MICO 50 LED-es DLP házi-mozi vetítő
Runco: szállítható a LED fényforrású QuantumColor vetítő
A Texas Instruments visszavonja DLP hirdetései bizonyos állításait
Újabb LED fényforrású vetítő a Digital Projection-től

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .