LG: ismét 3 hónapig ingyen Apple TV+ a márka okos TV-in

A 2018. és 2022. közötti LG okos TV-k tulajdonosai az ünnepek közeledtével 3 hónapig ismét ingyen próbálhatják ki az Apple TV+ streaming szolgáltatást.


Az LG a múltévhez hasonlóan idén is 3 hónapig ingyen biztosít hozzáférést az Apple TV+ streaming szolgáltatáshoz, s annak népszerű és díjnyertes sajátgyártású tartalmaihoz.

LG Smart TV Apple TVplusz promo

A december elején kiadott sajtóközlemény szerint: „E héttől kezdve a promóció új Apple TV+ előfizetők számára érhető el, és az összes kompatibilis 2018 és 2022 közötti a webOS 4.0-től webOS 2022-ig (verziókat) futtató 4K és 8K LG Smart TV modellre vonatkozik. Az ajánlat beváltásához a felhasználóknak egy kompatibilis LG okos TV-n keresztül kell elérniük az Apple TV+ alkalmazást, és követniük a beváltási utasításokat,”

A promóció hazai weboldalán az is olvasható, hogy a kizárólag új előfizetésekre vonatkozó ingyenes kipróbálás 2022. december 1. és 2023. január 31. között indítható. Az igényléshez a TV kezdőképernyőjén vagy az LG Content Store– felületén megjelenő Apple TV+ promóciós bannerre kell kattintani. Az ingyen időszak lejárta után az Apple TV+ előfizetés annak lemondásáig 2.790 Ft havi díjért automatikusan megújul. Az előfizetés bármikor lemondható.

Apple TV app LG Magic Remote

Az LG okos TV-k az Apple TV+ tartalmak legteljesebb élményét akár 4K felbontású és Dolby Vision IQ képpel valamint Dolby Atmos objektum alapú hanggal képesek visszaadni. A 2018-tól gyártott webOS 4.0 vagy újabb operációs rendszert futtató készülékek LG Magic Remote távirányítójával még kényelmesebb az Apple TV+ tartalmait elérhetővé tevő Apple TV app alkalmazás felületén való kattintás és görgetés, a hanggal való kereséshez pedig beépített mikrofon használható. A webOS 22 már támogatja a személyes profilokat is, hogy mindenkinek saját, személyre szabott tartalmakat találhasson.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .