Philips: Android 11 érkezik a 2019-és 2020-as TV-kre

Bizonyos 2019-es és 2020-as Philips TV modellek online már megkapták a TV-s Android 11-re frissítést tartalmazó új (TPM191E) firmware-verziót, de időbe telhet, míg az minden érintett készükre eljut.


A Philips 2019-es és 2020-as Android TV-k még az Android 9 Pie platformmal kerültek forgalomba, s bár a gyártó elkötelezett volt ennek frissítésére ez a vártnál sokkal tovább húzódott. A TV-k most végre megkapják az Android 11-et.

Philips OLED855 Android TV

A fontosabb felhasználóbarát funkciót nem kínáló Android 10-et, kihagyva a Philips tehát a TV-s Android 11-re frissíti készülékeit. Ez legalább már olyan funkciókkal egészül ki, mint a Gboard TV billentyűzet beszéd-szöveg konverzióval és prediktív gépeléssel segítve a szövegbevitelt, az automatikus alacsony késleltetésű játékmód (HDMI ALLM) támogatása az alkalmazásokban, a „mozgóképes kedvcsinálók” megjelenése a főoldalon, az új szolgáltatások vagy alkalmazások kipróbálását valamint az azokra való előfizetést és bejelentkezést segítő „Instant app” és „Subscribe and install” (Előfizetés és telepítés). A TV-s Android 11 további játékvezérlők használatát is támogatja, mint a Nintendo Switch Pro (Bluetooth és USB) és a Valve Steam (USB).

A Toengel.net beszámolója szerint az első Philips készülékek már megkapták az Android TV 11-et tartalmazó, a verziószámban TPM191E előtagot tartalmazó firmware-frissítést, amiről további részletek nem ismertek, mert változásnapló még nem fellehető hozzá.

Az alábbi táblázat az TV-s Android 11-re frissülő Philips TV-k listáját mutatja.

2020-as modellek

2019-es modellek

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .