Loewe Connect ID: a megújult Smart TV

1. Oldal

Az új Loewe Connect ID TV-k a megújult design mellett új elektronikával, kezelőfelülettel és hangrendszerrel rendelkeznek, és további új színváltozatokban már idehaza is kaphatóak.

A csődhelyzetből kínai stratégiai partnerrel és új befektetőkkel kilábaló Loewe még a szeptemberi IFA 2013 kiállításon mutatta be a megújult Connect ID TV szériát.

Az új „SL221” elektronikai alaplapot kapott Connect ID készülékeken az új Loewe Reference ID és Individual Slim Frame TV-kről ismert „Loewe Assist Media” kezelőfelület működik, amit a felhasználók igényeiknek megfelelően alakíthatnak. A készülékhez mellékelt „Loewe Assist” távirányító a legtöbb set-top box, köztük az Apple TV vezérelésére is alkalmas, és tanítható is más gyártók készülékeihez.

Loewe_ Connect_ID.jpg
Az összes új Loewe Connect ID él LED megvilágítású teljes 1080p felbontású panelje 200Hz-el frissíti a képet, és a gyártó opcionálisan megvehető aktív 3D képzáró szemüvegeivel nézve sztereoszkóp képmegjelenítésre is alkalmasak. A készülékekbe DVB-T/C/S/S2 tunert építenek, a DR+ változatokba kettőt is.

A nagyszámú csatlakozó között négy HDMI bemenet és három USB port is van, valamint egy vagy két (DR+) CI+ kártyanyílásba lehet a kódolt adások vételéhez szükséges médiakártyát illeszteni. A készülékek természetesen vezetékes vagy integrált WLAN hálózati kapcsolatot is biztosítanak az alkalmas médiaeszközök eléréséhez. Az új Connect ID TV-k is részei a Loewe TV-k ökoszisztémájának a Follow Me funkció révén és tartalomszolgáltatásokat, alkalmazásokat érhetnek el az új, áttervezett MediaNet portálon keresztül.

A Loewe Connect ID készülékek D osztályú végerősítői 2×40 W teljesítménnyel szólaltatják meg a két előlapi szélessávú hangsugárzót, és automatikus hangerőszabályzással valamint beszédérzékeléssel egyenlítik ki a műsorok hangerőeltéréseit illetve javítanak a beszédérthetőségen. A két vételicsatornás (DR+) Connect ID TV-k digitális audió ki- és bemenettel valamint beépített Dolby Digital Plus/DTS 5.1 surround dekóderrel is rendelkeznek és ez utóbbi révén sokcsatornás Loewe hangrendszerekhez csatlakozhatnak.

A Loewe Connect ID TV-k DR+ változatai 500 GB-os merevlemezes rögzítő funkcióval illetve anélkül, 102, 117 és 140 centis (40, 46 és 55 inch) képmérettel kaphatóak speciális illetve hagyományos fényes fekete/fehér/ezüst színkombinációkkal. A készülékekhez asztali illetve a legnagyobbhoz fali állványt is mellékelnek. Emellett persze a gyártó számos más felszerelési lehetőséget és asztali vagy padlóállványt is kínál hozzájuk.

A Connect ID készülékek az alábbi árakon kaphatóak:
102 centis (40 inch) modellek 649.000 és 849.000 Ft között,
117 centis (46 inch) modellek 799.000 és 999.000 Ft között,
140 centis (55 inch) modellek 999.000 és 1.199.000 Ft között.

Kapcsolódó linkek:

Loewe: új befektetővel folytatódik az átalakítás
Loewe Art: a márka új kedvezőbb áru TV-je
Loewe Reference ID: megújul a csúcs TV
Loewe: a Hisense a kínai partner
Loewe: csődvédelmet kért a német prémium TV gyártó
Loewe 3D Orchestra IS: vezeték-nélküli házimozi hangrendszer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .