Már kaphatóak a Panasonic új termékei.

Az új DVD felvevők

A Panasonic Magyarország Kft. bemutatta a sajtó számára megújult és részben már kapható termékkínálatát. A házi-mozi rajongók számára az új plazma kijelzők/TV-k és képcsöves TV-k valamint az új DVD rekorderek az igazán izgalmasak.
Három további 82 (76) centis képátlójú TV készülékkel bővül a kínálat. A TX-32PX20P Quintrix SR képcsövet, 100Hz-es digitális képfrissítést, DQ-DAF elektronágyút, Q-Link képjavító elektronikát, 1 tunert (PIP/POP/PAT/PAP) és 3 SCART csatlakozót kínál. A 300 000 Ft alatti kategóriát képviselő TX-32PX10P és TX-32PS11P Quintrix F képcsövet, 100Hz-es digitális képfrissítést, DQ-DAF elektronágyút, és Q-Link képjavító elektronikát tartalmaznak.

Az új DVD felvevők

A DMR-E50-et (akciós áron kínálják) és DMR-HS2-öt lassan felváltják, az igazi újdonságnak számító a DMR-E60 és DMR-E100. Ezek a DVD rekorderek már a Panasonic „hálózati” SD állomásai büszke címét viselik, tekintettel arra, hogy mindkettőbe beépítettek egy-egy SD kártyanyílást (PCMCI kártyanyílást is) és van rajtuk DV bemenet is a digitális kameráról átírni szándékozó felhasználók örömére.

DMR-E100
Az új rekorderek már nemcsak a kétségtelenül sok előnyt jelentő DVD-RAM lemezre (melynek ára Európában állítólag rövidesen 6 Euró alá csökkenhet) képesek akár 12 óra videót (EP módban a kétoldalas lemezre) felírni, de a jóval olcsóbb DVD-R lemezre is megteszik ezt akár 6 órát (EP módban 4,7 GB lemezre) rögzítve. DMR-E100 beépített 80 gigabájtos merevlemezes rögzítővel is rendelkezik. A DVD-RAM-ra felvételkor persze működik a „Time Slip” funkció, amikor párhuzamosan felvétel is zajlik és a már felvett műsort játszhatjuk le. Most már nagysebességgel írható át az anyag a merevlemezről a DVD-RAM ill. DVD-R lemezre.

Az SD kártyákon JPEG állóképek és a DMR-E100 esetében MPEG2/MPEG4 tömörített mozgóképek is áttölthetőek a rekorderbe és vissza a kártyára. Lejátszóként a DVD-RAM, DVD-R és DVD-Video mellett elboldogulnak a DVD-Audio (2-csatornás), az Audio CD, a Video CD és CD-R/RW lemezek olvasásával, és az ez utóbbiakra írt MP3, JPEG/TIFF formátumokkal.

A beépített TV tuner szükségszerű, az elmúlásra ítélt VHS videomagnók pótlásához, a hibrid változó adatsebességű (VBR) video kódolás pedig a jó rögzített képminőség záloga.

A csatlakoztatásra a rekordereken két SCART (RGB be és kimenettel), kompozit és S-Video be/kimenet, DV bemenet, sztereó audio be/kimenet és optikai digitális audio kimenet áll rendelkezésre.

Röviden a többi készülékről

A két projektort (PT-AE200/300E) már akciósan kínálják, ami csalhatatlan jele annak, hogy ezen a piacon igen gyorsan erodálódnak az árak (a júliusban 800 ezres vetítőt ma kerek 100 ezerrel olcsóbban meg lehet kapni).

A DVD lejátszók még nagyon újak csakúgy ,mint az AV erősítők és házi-mozi rendszerek, ezért leváltásuk nem aktuális. Új DVD felvevővel kombinált házi-mozi rendszer az SC-HT1000 bővíti a kínálatot, de 400 000 forintos árával sikere erősen kérdéses az 50 000 forintos készletekhez szoktatott piacon.

Egy hozzászólás “Már kaphatóak a Panasonic új termékei.” bejegyzéshez

  1. nekem ilyen televiziom van 500000 ft-ért vettem de a mai gagyi tévékért nem adnám oda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .