Már kaphatóak a Panasonic új termékei.

Az új plazma kijelzők és plazma TV-k

A Panasonic Magyarország Kft. bemutatta a sajtó számára megújult és részben már kapható termékkínálatát. A házi-mozi rajongók számára az új plazma kijelzők/TV-k és képcsöves TV-k valamint az új DVD rekorderek az igazán izgalmasak.
Az új plazma kijelzők és plazma TV-k

A PW6-os plazma sorozat remegésmentes képet, gazdag kontrasztot, sokkal élénkebb színeket és javított fényerőt ígér. A képminőség alapja az új nagy teljesítményű „REAL MACH” technológia, mely a vezérlő elektronika és a digitális jelfeldolgozás szintjén egyaránt javítja a képi megjelenítést. A „REAL MACH” rendszer „Real Black” processzora rendkívüli, 4000:1 kontraszt arányt (TX-42PW6EX), a sötétebb jeleneteknél mélyebb, intenzívebb feketét eredményez. Világos helyiségben a zavaró fényvisszaverődéseket csökkentő fekete szűrő javítja a kontrasztot. A „Mach Enhancer” kép-tökéletesítő rendszer folyamatosan elemzi a kép tartalmát és ha szükséges automatikusan módosítja a képi információt a tisztább, kontúrosabb kép érdekében. Az újonnan kifejlesztett nagy teljesítményű plazma panelek a színek fényességéhez igazodó, változó szélességű színcellákból állnak. Az új magas felbontású (PHW 6 jelzésű) HD panel megújult, ostya-formájú cellastruktúrája megnöveli a foszforréteg felületét, így magasabb fényerőszint érhető el, mint a hagyományos panelekkel. A sorozat minden modellje a „Super Real Gamma” rendszernek köszönhetően szenzációs, 1024 szürkefokozattal rendelkezik.

Az optimális képmegjelenítést a legmodernebb digitális technológia támogatja. Sorduplázás és 3-D progresszív képfrissítés szolgálják a részletesebb képalkotást. A kontraszt automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazodik. A széles, 160°-os látószög természetes. Az egyes cellák túlzott igénybevételét képernyővédő akadályozza meg, gondoskodva a kijelző hosszú élettartamáról.

TH-50PHW6EX
A sorozat high-end modellje, a TH-50PHW6EX, 127 cm átlójú, 16:9 arányú képérnyője 1366 x 768 pixel felbontású és 3000:1a kontraszt aránya. Az ugyancsak nagyfelbontású TH-42PHW6EX (16:9-es, 106 centis képátló, 1024 x 768 pixel felbontása és 3000:1 kontraszt arány) mellett az azonos méretű TH-42PW6EX kisebb, 852 x 480 pixel felbontást és 4000:1 kontraszt arányával kínál.

Az új 6-os sorozat a technológia imádóit mellett a formatervezés szerelmeseit és egyaránt elkényezteti. Az új moduláris rendszerrel, a különféle állvány lehetőségekkel és a külön rendelhető kiegészítőkkel egyéni kívánságai és elvárásai szerint szabhatja személyre mindenki saját házi-moziját. A plazma-óriásokhoz fali és mennyezeti tartókat, alapokat és (mozgatható) állványokat lehet kapni. Az elegáns multi-állvány mellett a 42-es modellhez egy különleges életstílus-állvány is kapható, mely tökéletesen veszi fel és viszi tovább a kijelző finom vonalait. A külön megvásárolható hangsugárzók és vevő-tuner eleganciája szintén vonzóak. A csatlakoztatás feladatát az igényeknek megfelelően három különféle fogadóaljzat és négy különböző csatolókártya (tuner-, scart-, kompozit- és komponens videó áramkör) látja el.

A sorozat tagjai közül nálunk egyelőre még csak a TH-42PW6EX kapható, de rövidesen jönnek a többiek is. Kaphatóak viszont már a hangsugárzókkal és beépített TV vevővel (két tuneres kép a képben funkcióval) felvértezett TH-42PA20E és TH-37PA20E plazma TV-k is.

Egy hozzászólás “Már kaphatóak a Panasonic új termékei.” bejegyzéshez

  1. nekem ilyen televiziom van 500000 ft-ért vettem de a mai gagyi tévékért nem adnám oda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .