Max: Magyarországon május 21-én indul a kibővülő streamingszolgáltatás (Frissítve)

Az HBO Max helyébe lépő Max az eddigiek mellett Magyarországon is elérhetővé teszi a Discovery műsorait és az Eurosport sportközvetítéseit is.


Frissítés:

Elindult az új Max streamingszolgáltatás, amelyen máris megtekinthető például a Dűne: Második része vagy a Hacks: A pénz beszél „Max Original” sorozat.

Hazánkban a Standard csomag 2.790 Ft/hó ill. 27.900 Ft/év, a Prémium csomag 3.890 Ft/hó ill. 38.900 Ft/év áron elérhető. A Sport kiegészítő ára 1.200 Ft/hó. Az HBO Max életre szóló előfizetési kedvezményével élők megtartják azt, de csak az új Standard csomagot kapják meg, a Prémium csomagra frissítéssel elvész a kedvezmény. Márpedig a Max 4K és HDR10 vagy Dolby Vision képminőséget illetve Dolby Atmos hangot sajnos csak a drágább Prémium csomagban kínál.

Az eddigi HBO Max előfizetőknek le kell töltenie az új Max alkalmazást, amiben használhatják meglévő bejelentkezési adataikat, majd törölniük kell az addig használt HBO Max applikációt. Az új Max alkalmazás letölthető Amazon Fire TV, Android TV (Google TV), Apple TV (tvOS), LG webOS okosTV-k (webOS 3.5 vagy újabb), Samsung Tizen okos TV-k (2016 vagy újabb), Roku, PlayStation és Xbox eszközökre illetve készülékekre. A mobilalkalmazás támogatja az AirPlay és a Chromecast streaming átadást. Jelenleg még nem érhető el az alkalmazás olyan TV-platformokon, mint a Panasonic MyHomeScreen, a Hisense Vidaa és az egyes Philips TV-ken alkalmazott Titan OS.

A kompatibilis eszközök és készülékek teljes listája itt tekinthető meg. A támogatott 4K és HDR10 vagy Dolby Vision eszközöket pedig ez a weboldal sorolja fel.


2024. március 22.:

Majdnem pontosan egy évvel azután, hogy Max néven elindul az USA-ban az HBO Max helyébe lépő streamingszolgáltatás a Warner Bros. Discovery hivatalosan bejelentette, hogy május 21-től jön a MAX platform több európai országban köztük Magyarországon is.

Max_május_21

A Max az HBO Max eddigi tartalomkínálatát a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsoraival és az Eurosport világszínvonalú prémium sporteseményeket közvetítő műsorszolgáltatásával egészíti ki. Magyarországon is újdonság lesz tehát, hogy egy streamingszolgáltatás egy helyen kínáljon friss tévésorozatokat, ikonikus mozifilmeket, dokumentumfilmeket és kihagyhatatlan sportműsorokat.

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streaming és játék ügyekben illetékes felelős elnök-vezérigazgatója a Max indulása kapcsán elmondta: „A Max a Warner Bros. Discovery európai streaming-otthona, ami messzire visszanyúló európai örökségünkre épül, és egy helyen egyesíti szolgáltatásaink és csatornáink hihetetlenül széleskörű és mély, kulturálisan meghatározó szórakoztató tartalmait. A Max páratlan tartalomkínálata, amely a Sárkányok házától a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékokig és azon is túl terjed, azt jelenti, hogy a Max minden hangulathoz és alkalomhoz kínál valamit mindenkinek, minden helyzetben.”

Június 17-én a Sárkányok háza második évadának európai premierjére már a Maxon kerül sor, ami az élő sporteseményeken kívül is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint most az HBO Max. Abban a 25 országban, ahol a Max elérhető, egyedül ezen a streamingplatformon látható majd a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanata az összes csomagba  bekerülő Párizs 2024 révén.

Warner Bros., a Sony Pictures és a Universal filmjei mellett az HBO saját gyártású sorozatai (A Szimpatizáns, A Pingvin, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete 2. évad, The Franchise) továbbra is a Max kínálatának részei lesznek.

A Max Magyarországon többféle csomagban lesz elérhető, emellett lesz egy Sport kiegészítőcsomag is, ami mindegyik alapcsomaghoz hozzáadható. A díjakat csak később jelenti be a cég.

Standard csomag:

 • Egyszerre 2 eszközön biztosított streaming.
 • Full HD videofelbontású tartalom.
 • 30 letöltés a tartalom offline megtekintéséhez.
 • Streaming a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékokról.

Prémium csomag:

 • Egyszerre 4 eszközön biztosított streaming.
 • Full HD vagy 4K felbontású tartalom, akár Dolby Atmos hanggal ahol elérhető.
 • 100 letöltés a tartalom offline megtekintéséhez. (korlátozásokkal).
 • Streaming a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékokról.

Sport kiegészítőcsomag:

 • Elérést biztosít fontosabb sportesemények köztük Grand Slam tenisztornák, Grand Tours kerékpárversenyek, a Le Mans-i 24 órás autóverseny közvetítéseihez, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornáihoz és számos további tartalomhoz.
 • Az országban elérhető tartalmakról a helyi műsortáblázatokból lehet tájékozódni.
 • A Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható.
 • Egyszerre 2 eszközön lehetséges a sporttartalmakat esetében is a streaming (az alapcsomagban elérhető streaming lehetőségből).

A jelenlegi HBO Max előfizetők profiljukat és nézési előzményeiket megtartva ugyanott folytathatják majd a már elkezdett tartalmakat az átállás után is. Az átálláskor eszköztől és operációsrendszertől függően az HBO Max applikáció automatikusan frissül majd az új Max alkalmazásra. Más esetekben, a felhasználók figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új Max applikációt.

Azoknak a felhasználóknak, akik éltek az HBO Max életre szóló előfizetési kedvezményével, megmarad 33%-os árengedményük a mindenkori árból, ha továbbra is aktív az előfizetésük. Az Eurosport streamingszolgáltatásának előfizetőit pedig a következő hetekben tájékoztatják az átállásról.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .