MinDig TV: foci VB nagyfelbontásban, előfizetési díj nélkül

1. Oldal

Holnaptól a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást nézők előfizetési díj nélkül, HD minőségben nézhetik a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit a Magyar Televízió m1HD, m2HD csatornáin.
MinDig_TV2.jpgA MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatáson a 2008-as nyári és a 2010-es téli olimpia nagysikerű, nagyfelbontású közvetítései után 2010. június 11-étől a FIFA labdarúgó-világbajnokság mérkőzései is előfizetési díj nélkül, HD minőségben lesznek láthatóak a Magyar Televízió m1HD, m2HD csatornáin. A sporteseményhez kapcsolódóan az Antenna Hungária által májusban elindított kommunikációs kampány keretében a MinDig TV matricás készüléket vásárolók és annak számlamásolatát beküldők között egy Citroen C3 személygépkocsit és egy Panasonic plazma televíziót sorsolnak ki.

Tovább növekszik a MinDig TV matricás készülékek választéka – immáron 10 féle vevődekóder (set-top box) és 79 televízió modelltípus található a kínálatban. Jelenleg országszerte több mint 600 üzletben, boltban és üzlethálózatban kaphatóak ezek a készülékek.

Az Antenna Hungária a digitális átállással kapcsolatos lakossági tájékozódást segítendő „Hivatalos MinDig TV Üzlet” embléma használatára ad lehetőséget azon kiskereskedelmi üzleteknek, amelyek az érdeklődők számára magas szakmai színvonalú tájékoztatást nyújtanak a MinDig TV szolgáltatásról, és a vételhez szükséges MinDig TV matricás vevőberendezések árusítanak. Az üzlethálózathoz bármely kiskereskedelmi egység csatlakozhat.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV Extra: előfizetéses DVB-T szolgáltatás indul
MinDig TV: növekvő használati arány és csatornaátrendezés
MinDig TV: javul a vétel Budapest vételkörzetében
MinDig TV: nőhet a hazai DVB-T szolgáltatás nézettsége
MinDig TV: növekvőben az alkalmas vevőkészülékek száma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .