SIM2: új Grand Cinema C3X vetítőváltozat a LUMIS UNO

1. Oldal

A SIM2 olasz high-end vetítőgyártó bemutatta referenciaszintű Grand Cinema C3X vetítősorozatának legújabb, LUMIS UNO névre keresztelt tagját.
A gyártó szerint a C3X LUMIS UNO továbbra is a világ legkisebb teljes HD felbontású háromchipes vetítője, amibe a Texas Instruments legújabb 24,1 mm-es (0,95 inch) 1080p felbontású DarkChip4 DLP képmodulátor chipjeit építik és a SIM2 újonnan áttervezett ALPHAPATH fénymotorját alkalmazzák. Mindezekkel a vetítő lenyűgöző színmélységet, feketeszintet, kontrasztarányt és képfényességet kínál.

SIM2 C3X LUMIS UNO.jpg
A C3X LUMIS UNO megújult ALPHAPATH fénymotorja egy a fényforrás termelte hő elvezetését segítő új présöntött alumínium foglalattal magasabb fényességű képet nyújtó nagyobb teljesítményű lámpát lehet használni. Egy új elkeskenyedő fényintegrátor rúd (fényvezető eszköz) is bekerült a fénymotorba, a lámpa nyers világítását fogadja és tiszta egyenletes fénysugárrá alakítja azt. A SIM2 szerint az új design segít javítani a fényerő egyenletességén és a fénytovábbítás hatékonyságán.

A csatlakozást tekintve a C3X LUMIS UNO két választható HDMI bemenettel rendelkezik a kompozit, az S-Video a VGA (RGBHV) bemenetek mellett. Van RS-232 és USB port is vetítőn, valamint 12 voltos indítójel kimenet és IR érzékelő bemenet is.

A C3X LUMIS UNO „holdfény ezüst” színben kapható kb. 6,5 millió forintért.

Kapcsolódó linkek:

Már kapható a SIM2 MICO 50 LED-es DLP házi-mozi vetítő
SIM2: új 1080p vetítők mutatkoznak be az ISE 2008-on
SIM2: megújult a Grand Cinema teljes HD házi-mozi vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .