MinDig TV: kódolatlanul fogható a FOX augusztus 31-ig

1. Oldal

A FOX International Channels Hungary és az Antenna Hungária megállapodása alapján augusztus 18-31. között a MinDig TV szolgáltatáson kódolatlanok lesznek a FOX műsorai, köztük a legjobb sorozatok és egy új, induló premiersorozat.
A FOX International Channels Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodtak, hogy 2014. augusztus 18-31. között a premiersorozatairól ismert FOX csatorna a MinDig TV szolgáltatás nézői számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható. Az egyes multiplexek vételi lehetőségeiről ez a táblázat (PDF) nyújt tájékoztatást. Ha valaki nem látja a FOX csatornát a programlistában, újra kell hangolnia a dekódert vagy a TV DVB-T vevőjét.

MinDigTV_FOX.jpg
A kódolatlan heteket követően a FOX a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető. 2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására. A digitális földfelszíni televíziós kínálat a jelenlegi 35-ről 55 csatornára emelkedik.

A kódolatlan időszak alatt indul a MinDig TV által támogatott A híd című, napjainkban az amerikai-mexikói határon játszódó krimisorozat legújabb évada. A FOX a kódolatlan hetekben igyekszik bemutatni a csatorna kínálatát azoknak, akik elsőként találkozhatnak sorozataikkal. Így újra műsorára tűzi a Robert Kirkman képregénye alapján készült The WalkingDead , vagy a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus filmsorozatot. A rajongók láthatják még a 24: Élj egy új napért című sorozatban Kiefer Sutherlandet, és Az Álmosvölgy legendája című sorozat első évadát, melynek folytatása a FOX csatornára ősszel érkezik.

A csatorna az év második felében is izgalmas tartalommal látja el az előfizetőket, így többek között szeptember 1-jén érkezik a The WalkingDead 4., majd csupán egy nappal az amerikai premiert követően, október 13-án az 5. évada is kizárólag a FOX-on. A 2015-ös évre várható a Da Vinci démonai 3. szériája és a hazánkban is népszerű Twin Peaks sorozathoz hasonló hangulatú új sorozat, a Wayward Pines, melynek egyik epizódját a magyar Antal Nimród rendező neve fémjelzi.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: DIGI Sport 1 és 2 a MinDig TV Extrán
MinDig TV: indul az ötödik DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: indul az új DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: nyáron indul a két újabb multiplex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .