MinDig TV: október 1-től 55 tévéprogram a DVB-T kínálat

1. Oldal

Az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatása 2014. október 1-től a D és E jelű DVB-T multiplexek elindításával 22 teljesen új csatornával 55 tévécsatornára bővíti műsorkínálatát, melyek teljes nézettsége meghaladja a 80 százalékot.
Az Antenna Hungária (AH) összesen 13 új csatorna 2014. október 1-jei elindításával bővíti a MinDig TV Extra szolgáltatás Alap- és Családi csomagját a D jelű multiplexen. Az új országos multiplexet ugyanúgy 90 adótelephelyről sugározzák, mint az A, B és C jelű multiplexeket, így azokkal megegyező, 99%-os a lakossági lefedettsége. A multiplexek vételi lehetőségeiről tájékoztat ez a táblázat (PDF).

MinDigTV_Extra_AH.jpg
A legjelentősebb változás, hogy a Családi csomagból átkerülnek az Alapcsomagba a Super TV2 és az RTL II, a SportKlub helyére bekerül a DIGI Sport 1 csatorna, illetve a Sláger TV (a korábbi Nóta TV). A Családi csomagból kikerül az Universal Channel és a History Channel, ezzel együtt viszont olyan közkedvelt és előfizetőink által is igényelt csatornákkal bővül a kínálat, mint például a FOX, Paramount Channel, Filmbox, Discovery Channel, TLC, Viasat6 és Viasat History.

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít a AH, mely minicsomagok az Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. Az E jelű multiplex lakossági lefedettsége a jelenlegi kiépítésben eltér a többi hálózattól, mert a programokat kezdetben csak 35 adótelephely sugározza.

Íme, az október 1-jétől hatályos programkínálat és akciós árak.

Hogy az új csatornák megjelenjenek a programlistában, újra kell hangolni a vevődekódert vagy a tévékészülék DVB-T vevőjét. Az E jelű multiplex esetében célszerű ellenőrizni a vételi lehetőségeket a www.mindigtv.hu/lefedettseg weboldalon. A lefedettségről további felvilágosítás kapható az ügyfélszolgálati telefonszámokon is (1211, 06-80-90-99-00).

A jelentősen kibővülő kínálat miatt változnak a szerződéses feltételek és a havidíjak, a módosított ÁSZF megtalálható a www.mindigtvextra.hu honlapon.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: kódolatlanul fogható a FOX augusztus 31-ig
MinDig TV: DIGI Sport 1 és 2 a MinDig TV Extrán
MinDig TV: indul az ötödik DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: indul az új DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: nyáron indul a két újabb multiplex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .