Mitsubishi TV az AMIMON WHDI vezeték-nélküli technológiájával

1. Oldal

A Mitsubishi Electric Corporation az AMIMON Inc. vezeték-nélküli HD videojel továbbító technológiáját választotta a japán piacra szánt nagyfelbontású LCD TV-jéhez, melybe beépítik a WHDI chipet.
A Mitsubishi tévéjébe beépített AMIMON Inc. vezeték-nélküli videojel továbbító technológia tömörítetlen nagyfelbontású videó jelfolyamot képes továbbítani.

mitsubishi_amimon.jpg
A „Living Fit” elnevezésű készülék két darabból áll, egy vékony, kis mélységű LCD képernyőből és egy különálló HDTV vevőegységből, melyek a WHDI vezeték-nélkül videojel átvitellel csatlakoznak egymáshoz. Ezzel a megoldással az LCD képernyő értelemszerűen zavaró audio- és videokábelek nélkül helyezhető el. A vezeték-nélküli készülék a nagyfelbontású forráskészülékek, mint a DVR, Blu-ray lejátszó, set-top box vevőkészülékek és játékkonzolok sokkal rugalmasabban, a szobában vagy a házban bárhol elhelyezhetőek. A készülék valamikor az év végén kerül a japán piacra.

Kapcsolódó linkek:

WHDI: egy potenciális vezeték-nélküli HDTV jelátviteli szabvány
Vezeték-nélküli nagyfelbontású jelátviteli megoldások versenyben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .