Netflix: az ajánláshoz nem árt ha „Always Fresh” a TV (Frissítve)

2019-től a „Netflix Recommended TV” minősítéshez az is hozzájárul, ha a TV készenléti állapotban is rendszeresen frissíti a Netflix-et, hogy az legközelebb gyorsabban induljon.


Frissítés:

A „Netflix Recommended TV” minősítés elérési gyorsaságra, felhasználóbarát kezelésre és egyéb funkciókra vonatkozó követelményeinek megfelelő TV-k 2019-es listáján már ott vannak a Panasonic 2019-es GZ2000, GZ1500, GZ1000 és GZ950 OLED TV-k is. Ezek a készülékek ráadásul a hollywoodi filmkészítők által is használt beállításokat kínáló üzemmóddal, a Netflix Kalibrált Móddal is rendelkeznek.

2019. június 25.:

A 2015-ben indult „Netflix Recommended TV” minősítési program célja a globális piacvezető videós streaming szolgáltatás alkalmazásához legjobban illeszkedő TV-k azonosítása, és persze a TV-k gyártóinak ösztönzése, hogy ilyen készülékeket fejlesszenek. A Netflix minden évben nyilvánosságra hozza a kritériumokat, amelyeket részben vagy teljesen teljesítve felkerülhetnek az ajánlott TV-k listájára.

Idén a 2018-ban megkövetelt teljesítmény és gyors elérési elvárások mellé egy új „Always Fresh” elnevezésű kritérium társul. A cég leírása szerint: „Az ez évi legnagyobb változás a kritériumokban az Always Fresh (mindig friss) elnevezésű funkció bevezetése. Ez a funkció biztosítja, hogy míg a TV alszik (készenléti állapotban van), a Netflix mégis ébren van. A TV a háttérben rendszeresen frissíti a Netflix-et, ami így kész az indulásra, amikor legközelebb nézni akarja, és reagálásban is nagyobbá teszi a különbséget.”

A „Netflix Recommended TV” minősítéshez az ezen a weboldalon leírt hét kritériumból ötöt kell teljesítenie a TV-nek. Az első 2019-es TV-k, melyek idén kiérdemlik a megjelölést a Panasonic GX800, GX900 és GX940 LCD TV szériái, a Samsung: a 2019-es QLED TV-i, The Frame és The Serif készülékei valamint RU8000 modelljei, továbbá a Sony X85G, X95G (XG95, XG85) és A9G (AG9) szériái.

A cég folyamatosan teszteli a Netflix alkalmazással rendelkező TV-ket, így a lista bővül.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .