Netflix: az első ajánlott 2018-as TV-k az LG és a Sony készülékei

Az első 2018-as „Netflix Recommended TV” készülékek az LG és a Sony modelljei, amelyek megfelelnek a Netflix által megkövetelt teljesítmény és gyors elérési követelményeknek.


Netflix 2015-ben kezdte el az okos TV-k értékelését és címkézését, azt jelezve a fogyasztóknak, hogy a megfelelő készülékeken alkalmazásuk ugyanolyan gyorsan és könnyen működik, mint egy TV-csatornát bekapcsolni és nézni.

A Netflix szerint a vásárlók sokkal nehezebben tudhatják meg, hogy egy TV jó felhasználói felületet és teljesítményt kínál-e, mint azt, hogy az milyen jó képminőséget kínál. Az utóbbi megítélésére ugyanis számos bevált módszer létezik.

Ahhoz, hogy egy TV megkapja a „Netflix Recommended TV” megjelölést 7 kritérium közül legalább 5-nek kell megfelelnie. Ezeket a kritériumokat évente frissítik, mivel a TV-k egyre gyorsabbak és egyre többre képesek. A Netflix különösen a következőkre figyel oda:

  • A TV azonnal elindul,és csak néhány másodpercig tart, míg eléri a Netflix-et (vagy más internetes TV-szolgáltatást)
  • A TV lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen mozogjanak az alkalmazások között
  • A TV a Netflix legújabb verziójával rendelkezik
  • A TV képes támogatni az újabb és elmélyültebb Netflix böngészési élményeket, mint a videós előnézet

Minden „Netflix Recommended TV” távirányítóján egy dedikált Netflix gombot találunk. Az alábbi mozgókép azt illusztrálja, hogy az egyik 2018-as TV milyen gyorsan tud bekapcsolni, átkapcsolni Netflix filmre és elkezdi a videobitfolyam lejátszását.

A Netflix ajánlást elnyerő első TV-i között ott vannak az LG 2018-as TV-i, amelyek a webOS legfrissebb a 4.0-ás verzióját futtatják, valamint a Sony W800F (WF80) sorozatú Android TV-i.

Ezek a 2017-es ajánlott TV-k. A Netflix minden TV-t tesztel, melyen megtalálható alkalmazása, és folyamatosan közli azokra vonatkozó ajánlását, ahogy azok elérhetővé válnak a piacon vagy frissítésre kerülnek.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .