Onkyo/Pioneer: kész a Dolby Atmos Height Virtualizer és IMAX Enhanced firmware-frissítés

Az Onkyo TX-RZ840/TX-RZ740 és a Pioneer VSX-LX504/VSX-LX304 AV vevőerősítőkhöz kiadott firmware-frissítés aktiválja a Dolby Atmos Height Virtualizer és IMAX Enhanced funkciókat.


Az augusztus elején az Onkyo TX-RZ840/TX-RZ740 és a Pioneer VSX-LX504/VSX-LX304 AV vevőerősítőkhöz kiadott firmware-frissítés két korábban beígért funkciót aktivál.

A Dolby Laboratories által kifejlesztett Dolby Atmos Height Virtualizer surround technológiával Dolby hangformátumokból virtuális térhangzás és magassági hanghatások állíthatóak elő szokványos hangsugárzó elrendezéssel is. Ezzel az eljárással a Dolby Atmos hangzás magassági vagy a hangot a mennyezetre sugárzó hangsugárzók nélküli is élvezhető.

Az IMAX hangélmény reprodukálására optimalizált IMAX Enhanced minősített AV vevőerősítővel válik a legteljesebb szinten élvezhetővé az otthoni környezethez a filmkészítők által digitális átdolgozott tartalmak hangját. Az IMAX Enhanced filmváltozatok 4K HDR streaming és Ultra HD Blu-ray kiadásban jelennek meg.

A firmware-frissítés elvégezhető közvetlenül az internethez csatlakozó AV vevőerősítő menüjén keresztül, vagy az új verziót letöltve egy USB tárolóra, majd azt a vevőerősítő USB bemenetéhez csatlakoztatva az utasításokat követve. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók az Onkyo és a Pioneer támogatói weboldalain olvashatóak.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .