Optoma HD67N: 3D szórakoztatást szolgáló házi-mozi vetítő

1. Oldal

Az Optoma HD67N 720p felbontású házi-mozi vetítő deklaráltan Nvidia 3D Vision Ready, vagyis a hatalmas képernyőre vágyó 3D PC videojátékok kedvelőinek igényeit is kiszolgálja nagyfényerejű, kiegyenlített és élénk színű képével.
Az Optoma HD67N tulajdonképpen a tavasz óta már kapható HD674252 továbbfejlesztett változata. Az eredeti modelltől alapvetően abban tér el a HD67N – ezt jelzi a típusszámban feltüntetett „N” betű is -, hogy kész az Nvidia 3D Vision rendszerrel való együttműködésre. Vagyis a megfelelő grafikus processzor egység (GPU) által előállított 120Hz-es 3D jelből a bal- illetve jobbszembe szánt szekvenciálisan váltakozó képsorozatot állít elő, amit aztán az Nvidia 3D Vision infravörös jeladóval szinkronizált aktív 3D szemüvegek választanak szét.

Optoma_HD67.jpg
A HD67N maximum 2000 ANSI lumen fényáramú és akár 400:1 ANSI (4000:1 csúcs) kontrasztarányú képet állít elő, 3-szoros sebességű hatszegmenses (elsődleges és komplementer színeket tartalmazó) színtárcsájának köszönhetően kiegyenlített és élénk színekkel. A vetítő természetesen képes fogadni és megjeleníteni a nagyfelbontású valamint a másodpercenként 24 képkockás videojeleket is.

A HD67N magában nem képes megjeleníteni a műsorsugárzók 3D képformátumait, a Blu-ray 3D lemezeket és a PS3 játékokat, de kompatibilis az ezek jeleinek átalakítására szolgáló Optoma 3D-XL konverterrel, ami jövő januártól lesz kapható.

A HD67N rövidesen kapható lesz 200.000 Ft körüli áron.

Kapcsolódó linkek:

Optoma ThemeScene HD87: a megújuló házi-mozi csúcsvetítő
Optoma 3D-XL: konverter 720p 3D vetítőkhöz
Optoma HD67: már kapható az új HD-ready házi-mozi vetítő
NVIDIA alkalmazás 3D játékhoz és filmlejátszáshoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .