Panasonic: 3D LCD TV-k is szerepelnek a 2011-es kínálatban

1. Oldal

A Panasonic IPS Alpha LCD paneljeire épülő DT30, DT35 sorozatú készülékei nemcsak a 3D számítógépes játékok kedvelőinek igényeit elégítik ki, de az internetes szolgáltatásokra és multimédiás tartalmak elérésére vágyókét is.
A Panasonic hamarosan piacra kerülő LED háttérvilágítású 3D LCD TV-inek új IPS Alpha paneljei elismerten kiváló pixel válaszidővel és energiahatékonysággal rendelkeznek. Az új panelek fejlesztése során kihasználták IPS Alpha technológiájuk egyedülálló gyorsaságát, magas fényátbocsátását és a széles láthatósági szögből adódó előnyt is.

Az IPS Alpha panelek előnyös tulajdonságainak maximalizálása érdekében a Panasonic a felépítéstől a felhasznált alapanyagokig a teljes panelgyártást jelentősen megváltoztatta. Az újonnan kifejlesztett „Advanced Pre-Charged Driving” meghajtási technológiának köszönhetően a korábbiakhoz képest sikerült megkétszerezni a képmegjelenítés sebességét. A Panasonic így olyan LCD paneleket fejlesztett ki, amelyek a két szemnek szánt képek közötti átlátást szinte teljesen megszűntetik, és széles árnyalati skála megjelenítését biztosító mély feketék előállítását teszik lehetővé. Ezek az LCD panelek a gyártó állítása szerint teljes mozgóképfelbontással rendelkeznek, ami még a kétdimenziós mozgóképek visszaadásán is javít. A csökkentett átlátás és a kellően mély feketék miatt a Panasonic szerint LCD paneljeik is majdnem olyan éles, kiváló kontrasztú, csúcsminőségű Full HD 3D képet nyújtanak, mint a plazmáik.

TX-L37DT30
TX-L37DT30


A Panasonic DT30 és DT35 3D LED LCD TV szériák modern, tiszta formatervű modelljei 82 illetve 94 centis (32 és 37 inch) képátlójúak. A TX-L37DT30, TX-L32DT30, illetve TX-L37DT35 és TX-L32DT35 készülékek az él LED megvilágítású IPS Alpha panelek mellett és az „Intelligent Frame Creation Pro” interpolált képkockákkal 200 Hz-re emelt képfrissítéssel valamint a 400 Hz-es pásztázó háttérvilágítással jobb mozgásmegjelenítést és éles, minimális átlátású 3D képet biztosítanak.

A DT30 és DT 35 sorozatok további jellemzői:
VIERA Connect internetes szolgáltatás
• Wi-Fi hálózati csatlakozásra kész (opcionális USB vezeték-nélküli LAN adapterrel)
DLNA kompatibilitás
• VIERA Image Viewer képnézegető funkció 2D és 3D digitális fényképek és HD videofelvételek SD memóriakártyáról történő megtekintésére
• 4xHDMI, 3xUSB, PC RGB csatlakozók
• ISF ccc beállítási menü

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: a 2011-es 3D plazma TV-k főbb jellemzői
Panasonic: a 2011-es Blu-ray Disc lejátszók jellemzői
Panasonic: 2011-es 3D TV-k VIERA Connect platformmal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .